Rotaliana Collide H1 svietidlo 2 700 K čierna

Rotaliana Collide H1 svietidlo 2 700 K čierna

Rotaliana Collide H1 svietidlo 2 700 K čierna

Ceny a dostupnosť sa môžu meniť aj niekoľko krát za deň. Skontrolujte si aktuálne údaje priamo v e-shopoch. Všetky dostupné farby a veľkosti nájdete priamo v e-shopoch.

Rotaliana Collide H1 svietidlo 2 700 K čierna - popis produktu

Teplé biele žiariace stropné svietidlo LED Collide H1 s nepriamym svetlomSvietidlo Collide H1 sa prezentuje ako moderne navrhnutý svetelný zdroj s energeticky úspornou technológiou osvetlenia. Toto krásne stropné svietidlo je kompletne vyrobené z hliníka a navrhol ho Paolo Dell'Elce. Dizajnér vytvoril svietidlo, ktoré svojím nepriamym vyžarovaním svetla vytvára veľmi zvláštny svetelný efekt. Vyžarované svetlo nielen osvetľuje okolie, ale vyniká aj na strope nad svietidlom. Collide H1 možno okrem použitia ako stropné svietidlo namontovať aj na stenu

Produkt Rotaliana Collide H1 svietidlo 2 700 K čierna patrí do skupiny produktov LED svietidlá, patrí značke Rotaliana, nájdete ho v e-shope Svetla.sk.

Tento produkt sa nachádza v kategórii LED osvetlenie, patrí značke Rotaliana, nájdete ho v e-shope Svetla.sk.

Produkt Rotaliana Collide H1 svietidlo 2 700 K čierna je možné nájsť medzi produktmi v skupine LED stropné svietidlá, vyrába ho značka Rotaliana, nájdete ho u predajcu Svetla.sk.

Rotaliana Collide H1 svietidlo 2 700 K čierna - parametre produktu

Rotaliana Collide H1 svietidlo 2 700 K čierna - história ceny a dostupnosti

Rotaliana Collide H1 svietidlo 2 700 K čierna - ďalšie zaujímavé produkty

Rotaliana Collide H1 svietidlo 2 700 K čierna - ako nakúpiť najvýhodnejšie?