ROCDAY Cyklistické nohavice krátke bez trakov - ROC GRAVEL - čierna

ROCDAY Cyklistické nohavice krátke bez trakov - ROC GRAVEL - čierna

ROCDAY Cyklistické nohavice krátke bez trakov - ROC GRAVEL - čierna

Ceny a dostupnosť sa môžu meniť aj niekoľko krát za deň. Skontrolujte si aktuálne údaje priamo v e-shopoch. Všetky dostupné farby a veľkosti nájdete priamo v e-shopoch.

ROCDAY Cyklistické nohavice krátke bez trakov - ROC GRAVEL - čierna - popis produktu

Nové ľahké, veľmi pohodlné a vysoko priedušné šortky určené na gravel a jazdu v teréne, vytvorené pre čo najlepší výkon na cestách a triloch, ale sú skvelé aj na vylihovanie na pláži po vychádzkach. Kratšie nohavice, užší strih. Malé bezpečné vrecko na zips, v ktorom môžete mať kľúče, alebo karty v mimoriadnom bezpečí. Ekologická povrchová úprava DWR bez PFC - tieto šortky nebudú ľahko absorbovať vodu, a pritom zostanú priedušné aj počas jázd v náročných podmienkach. Elastická, ľahká a pohodlná 4-smermi strečová tkanina zlepšuje prispôsobenie. Nastavenie pásu pomocou 2. pásikov na suchý zips. Vďaka veľkej ploche suchého zipsu sa popruhy nerozopnú ani po mnohých hodinách jazdy.  Hlboké, otvorené vrecká zabezpečené dodatočným kusom elastickej látky. Vrecká sú vyrobené z vysoko priedušnej sieťoviny. Predĺžený profil nohavíc, určený na jazdu s chráničmi kolien, alebo bez nich. Ľahká a odolná sieťovina všitá v oblasti kolien, ktorá zabraňuje poškriabaniu chráničmi alebo chráničmi a udržiava šortky v perfektnom stave aj na vnútornej strane. Háčik na sušenie alebo zavesenie šortiek. TECHNOLÓGIA: DWR, BENEFIT: sieťové zóny, nastaviteľný obvod pásu, VLASTNOSTI: priedušné, strečové, odolné, komfortné, VYUŽITIE: enduro, univerzálne, MTB, PREVEDENIE: 2 bočné vrecká, bez vložky, s potlačou loga, DIZAJN: jedno-farebný, DĹŽKA: krátke nohavice, MATERIÁL: DWR, Polyester, POHLAVIE: pánske

Produkt ROCDAY Cyklistické nohavice krátke bez trakov - ROC GRAVEL - čierna patrí do skupiny produktov Krátke nohavice, je v ponuke značky Rocday, je vyrobený vo veľkosti S, farebný variant je ČIERNA v ponuke e-shopu Holokolo.sk a je prispôsobený male.

Tento produkt nájdete v skupine Nohavice na traky, patrí pod značku Rocday, veľkosť odpovedá označeniu S, farebné prevedenie je ČIERNA, v ponuke predajcu Holokolo.sk a je vhodný male.

Produkt ROCDAY Cyklistické nohavice krátke bez trakov - ROC GRAVEL - čierna patrí do skupiny produktov Cyklistické nohavice, je v ponuke značky Rocday, je vyrobený vo veľkosti S, farebný variant je ČIERNA, v ponuke predajcu Holokolo.sk a je prispôsobený male.

ROCDAY Cyklistické nohavice krátke bez trakov - ROC GRAVEL - čierna - parametre produktu

Farbačierna
Veľkosťčierna
Určeniemale
KategóriaNohavice, Šortky, Krátke nohavice, Nohavice na traky, Cyklistické nohavice
ZnačkaRocday
VeľkosťS
FarbaČIERNA
Určeniemale
E-shopHolokolo.sk

ROCDAY Cyklistické nohavice krátke bez trakov - ROC GRAVEL - čierna - história ceny a dostupnosti

ROCDAY Cyklistické nohavice krátke bez trakov - ROC GRAVEL - čierna - ďalšie zaujímavé produkty

ROCDAY Cyklistické nohavice krátke bez trakov - ROC GRAVEL - čierna - ako nakúpiť najvýhodnejšie?