Ceny a dostupnosť sa môžu meniť aj niekoľko krát za deň. Skontrolujte si aktuálne údaje priamo v e-shopoch. Všetky dostupné farby a veľkosti nájdete priamo v e-shopoch.
Macenta, nová spracovateľská stanica na juhovýchode Guiney, má veľké ciele. Chce vyrobiť najlepšiu robustu na svete. Ako sa jej to darí, môžete posúdiť sami. Robusta Guinea Lokpo chutí po mliečnej čokoláde s lieskovými orieškami. Perfektne sa hodí pre domáce espresso zmesi, vyskúšať ju môžete aj filtrovanú.
Produkt Robusta Guinea Lokpo - zrnková káva, 100g #8065693 patrí do skupiny produktov Zrnková káva, patrí značke Manu cafe, nájdete ho v e-shope ManuCafe.sk.
Produkt Robusta Guinea Lokpo - zrnková káva, 100g #8065693 je označený EAN kódom 8596632254611.
Kategória | Zrnková káva |
Značka | Manu cafe |
E-shop | ManuCafe.sk |
EAN | 8596632254611 |
Macenta, nová spracovateľská stanica na juhovýchode Guiney, má veľké ciele. Chce vyrobiť najlepšiu robustu na svete. Ako sa jej to darí, môžete posúdiť sami. Robusta Guinea Lokpo chutí po mliečnej čokoláde s lieskovými orieškami. Perfektne sa hodí pre domáce espresso zmesi,
Macenta, nová spracovateľská stanica na juhovýchode Guiney, má veľké ciele. Chce vyrobiť najlepšiu robustu na svete. Ako sa jej to darí, môžete posúdiť sami. Robusta Guinea Lokpo chutí po mliečnej čokoláde s lieskovými orieškami. Perfektne sa hodí pre domáce espresso zmesi,
Macenta, nová spracovateľská stanica na juhovýchode Guiney, má veľké ciele. Chce vyrobiť najlepšiu robustu na svete. Ako sa jej to darí, môžete posúdiť sami. Robusta Guinea Lokpo chutí po mliečnej čokoláde s lieskovými orieškami. Perfektne sa hodí pre domáce espresso zmesi,
Macenta, nová spracovateľská stanica na juhovýchode Guiney, má veľké ciele. Chce vyrobiť najlepšiu robustu na svete. Ako sa jej to darí, môžete posúdiť sami. Robusta Guinea Lokpo chutí po mliečnej čokoláde s lieskovými orieškami. Perfektne sa hodí pre domáce espresso zmesi,
Macenta, nová spracovateľská stanica na juhovýchode Guiney, má veľké ciele. Chce vyrobiť najlepšiu robustu na svete. Ako sa jej to darí, môžete posúdiť sami. Robusta Guinea Lokpo chutí po mliečnej čokoláde s lieskovými orieškami. Perfektne sa hodí pre domáce espresso zmesi,
Na Papuu Novú Guineu sa cestuje za nádhernou prírodou, atraktívnou kuchýňou aj tradičnými obyvateľmi. A tiež za kávou, ktorá vyniká chuťou tropického ovocia, čokolády a orechov. Nie inak je tomu v prípade tejto sorty v BIO kvalite. Stopercentná arabika vás poteší intenzívnou
Veľa kofeínu, veľa horkosti. Indická robusta je káva pre veľkých chlapcov a veľké dievčatá. Oceníte ju v prípade dlhých ciest, nudných porád alebo nočných smien. Ale nebojte sa, pod štipľavou chuťou sa odkrýva horká čokoláda a crema je priamo ukážková. Použite robustu
Pre kávu z Pobrežia Slonoviny sú typické chute orieškov a korenia. Táto robusta patrí k sortám výrazným, príjemne zemitým. Keď budete degustovať starostlivo, objavíte aj tóny sladkého karamelu. Západoafrická robusta je ideálna na prípravu domácej espresso zmesi – pridajte ju
Polonahí domorodci, nebezpečné krokodíly a bublajúce sopky? Áno, aj taká je Papua Nová Guinea. My vám z nej privážame ochutnávku o poznanie lákavejšiu. Káva, ktorá vyrástla vo vyhlásenom regióne Eastern Highlands, je rovnako ako rovníková krajina pikantná a voňavá. Na
O robuste sa hovorí, že je drsnejšia a menej vrstevnatá. Až ochutnáte tú z Tanzánie regiónu Kagera, zmeníte názor. Je pravdou, že obsahuje viac kofeínu ako arabika, však v lahodnosti a jemnosti si s ňou nijako nezadá. Ekologicky certifikovaná Robusta Tanzania Bukoba BIO vyniká
Robusta je chuťovo výraznejšou sestrou arabiky. Obsahuje viac kofeínu a výborne sa hodí do espresso zmesí alebo na prípravu skutočne silnej šálky. Tóny Robusta Guatemala San Marcos vás budú baviť, či už ju využijete na primiešanie do arabiky, alebo na sólo degustáciu. Nájdete
Pripravte si kávu a užívajte si vôňu aj chuť. Majú v sebe jedinečnú stopu plantáže, z ktorého pochádza, aj spôsob spracovania. Odrážajú sa v nich vlastnosti samotnej odrody. Presne ako znalci vína, rozpoznajú znalci kávy Robustu od Arabiky, Brazíliu od Etiópie. Nechajte svoje
Robusta z africkej krajiny Togo patrí ku kávam gurmánskym. Jej kakaová chuť s veľmi jemnou kyselinkou a čokoládovou arómou krásne doplní vašu obľúbenú arabiku. Ovšem pozor – táto robusta je výborná aj samostatne. Skúste ju pripraviť ako espresso, na filtri, alebo ako cold
Prvé sadenice kávy poslal do Indonézie vnútrozemský guvernér. Na prelome 17. a 18. storočia tak dal vzniknúť veľa plantážam, ich skvelú produkciu si vychutnávajú kávomilci po celom svete. Zrnká z vulkanického ostrova Jáva vynikajú výraznou a silnou chuťou. Tamojšia Robusta
Silná, harmonická a horko čokoládová kamerunská robusta si cestu na svetové trhy hľadá ľahko. Niekto hovorí, že si v ničom nezadá so skvelými kávami Južnej Ameriky, iní ju považujú za príkladom osobitosti. Vyskúšajte sami, kam kamerunskú krásavicu zaradíte. Pokiaľ sú
Plantážna robusta v BIO kvalite sa hodí pre chvíle, kedy potrebujete poriadnu dávku povzbudenia, alebo vtedy, keď hodláte trochu experimentovať. V prvom prípade ju pripravte samostatne, v druhom primiešajte k niektorej z arabík. V šálke na vás vždy bude čakať nápoj sladko
Diamanty. Centrálnej konžskej provincii leží najväčšie svetové nálezisko priemyslových diamantov. A tiež tam zbierajú kávu, ktorú k vzácnemu pokladu môžeme smelo prirovnať. Nádherné pravidelné zrnká Robusty Kongo dávajú nápoj s plným telom, veľmi ľúbeznou horkosťou a
Indické kávy sú vyhľadávané pre svoju zaujímavú chuť, ktorú získavajú vplyvom vynikajúcej klímy a umiestnenia plantáží. Je to vďaka pôsobeniu teplého a vlhkého vzduchu, ku ktorému dochádza v Indii počas monzúnovej sezóny. Toto obdobie trvá niekoľko týždňov a v tomto
V Ugande majú nielen senzačnú úrodnú pôdu a úžasne zručných farmárov, ale aj špeciálny úrad pre rozvoj kávového hospodárstva. To by samozrejme nestačilo, pokiaľ by pestovateľom a výrobcom chýbala radosť, poctivosť a túžba učiť sa nové veci. Našťastie nechýba. Preto
Už len kvôli miestu pôvodu by ste mali túto kávu ochutnať. Priviezli sme ju z ostrova Flores, ktorý nielenže má kvetinové meno, navyše produkuje kávu voňavú a sladkú. Miestna robusta dozrieva v tieni vysokých stromov, farmári ju pestujú v režime BIO a spracovávajú tradičným
Len si ju dobre prezrite. Namiesto klasických zrniek sa môžete kochať kávovými perlami. Unikátnu úrodu vysokohorskej kávy označovanej ako peaberry sme priviezli z malých plantáží Papuy Novej Guiney. Chladnejší vzduch a vyššie zrážky, celoročná starostlivosti miestnych
Na Papuu Novú Guineu sa cestuje za nádhernou prírodou, atraktívnou kuchýňou aj tradičnými obyvateľmi. A tiež za kávou, ktorá vyniká chuťou tropického ovocia, čokolády a orechov. Nie inak je tomu v prípade tejto sorty v BIO kvalite. Stopercentná arabika vás poteší intenzívnou
Na Papuu Novú Guineu sa cestuje za nádhernou prírodou, atraktívnou kuchýňou aj tradičnými obyvateľmi. A tiež za kávou, ktorá vyniká chuťou tropického ovocia, čokolády a orechov. Nie inak je tomu v prípade tejto sorty v BIO kvalite. Stopercentná arabika vás poteší intenzívnou
Na Papuu Novú Guineu sa cestuje za nádhernou prírodou, atraktívnou kuchýňou aj tradičnými obyvateľmi. A tiež za kávou, ktorá vyniká chuťou tropického ovocia, čokolády a orechov. Nie inak je tomu v prípade tejto sorty v BIO kvalite. Stopercentná arabika vás poteší intenzívnou