Ceny a dostupnosť sa môžu meniť aj niekoľko krát za deň. Skontrolujte si aktuálne údaje priamo v e-shopoch. Všetky dostupné farby a veľkosti nájdete priamo v e-shopoch.
Pripravte si kávu a užívajte si vôňu aj chuť. Majú v sebe jedinečnú stopu plantáže, z ktorého pochádza, aj spôsob spracovania. Odrážajú sa v nich vlastnosti samotnej odrody. Presne ako znalci vína, rozpoznajú znalci kávy Robustu od Arabiky, Brazíliu od Etiópie. Nechajte svoje zmysly hľadať jemné odtiene kávy spracované suchým procesom a sušené pod brazílskym slnkom. Určite objavíte plnú, bohatú chuť s tónmi čokolády.
Produkt ROBUSTA BRAZÍLIE CONILLION zrnková káva, 500g #8064804 patrí do skupiny produktov Zrnková káva, patrí značke Manu cafe, nájdete ho v e-shope ManuCafe.sk.
Produkt ROBUSTA BRAZÍLIE CONILLION zrnková káva, 500g #8064804 popisuje EAN kód 8596632227752.
Kategória | Zrnková káva |
Značka | Manu cafe |
E-shop | ManuCafe.sk |
EAN | 8596632227752 |
Pripravte si kávu a užívajte si vôňu aj chuť. Majú v sebe jedinečnú stopu plantáže, z ktorého pochádza, aj spôsob spracovania. Odrážajú sa v nich vlastnosti samotnej odrody. Presne ako znalci vína, rozpoznajú znalci kávy Robustu od Arabiky, Brazíliu od Etiópie. Nechajte svoje
Pripravte si kávu a užívajte si vôňu aj chuť. Majú v sebe jedinečnú stopu plantáže, z ktorého pochádza, aj spôsob spracovania. Odrážajú sa v nich vlastnosti samotnej odrody. Presne ako znalci vína, rozpoznajú znalci kávy Robustu od Arabiky, Brazíliu od Etiópie. Nechajte svoje
Pripravte si kávu a užívajte si vôňu aj chuť. Majú v sebe jedinečnú stopu plantáže, z ktorého pochádza, aj spôsob spracovania. Odrážajú sa v nich vlastnosti samotnej odrody. Presne ako znalci vína, rozpoznajú znalci kávy Robustu od Arabiky, Brazíliu od Etiópie. Nechajte svoje
Pripravte si kávu a užívajte si vôňu aj chuť. Majú v sebe jedinečnú stopu plantáže, z ktorého pochádza, aj spôsob spracovania. Odrážajú sa v nich vlastnosti samotnej odrody. Presne ako znalci vína, rozpoznajú znalci kávy Robustu od Arabiky, Brazíliu od Etiópie. Nechajte svoje
Pripravte si kávu a užívajte si vôňu aj chuť. Majú v sebe jedinečnú stopu plantáže, z ktorého pochádza, aj spôsob spracovania. Odrážajú sa v nich vlastnosti samotnej odrody. Presne ako znalci vína, rozpoznajú znalci kávy Robustu od Arabiky, Brazíliu od Etiópie. Nechajte svoje
Snáď neexistuje krajina, v ktorej by mala káva tak výsadné postavenie. Brazília ju považuje za nápoj tradičný; kávu vám naservírujú na pracovnej schôdzke, v reštaurácii aj na pláži. Silnú, horúcu a sladkú. Ak ju však budete pripravovať zo zrniek regiónu Minas Gerais,
Veľa kofeínu, veľa horkosti. Indická robusta je káva pre veľkých chlapcov a veľké dievčatá. Oceníte ju v prípade dlhých ciest, nudných porád alebo nočných smien. Ale nebojte sa, pod štipľavou chuťou sa odkrýva horká čokoláda a crema je priamo ukážková. Použite robustu
Pre kávu z Pobrežia Slonoviny sú typické chute orieškov a korenia. Táto robusta patrí k sortám výrazným, príjemne zemitým. Keď budete degustovať starostlivo, objavíte aj tóny sladkého karamelu. Západoafrická robusta je ideálna na prípravu domácej espresso zmesi – pridajte ju
Horúca Brazília dáva svetu nielen famóznych futbalistov, nerastné suroviny a príležitosť obdivovať kultúrne pamiatky. Je tiež krajinou, ktorá sa preslávila vývozom mimoriadne kvalitnej kávy. Stopercentná arabika Santos NY2 patrí medzi klasiku, ktorá Vás nikdy neomrzí. Kto by
O robuste sa hovorí, že je drsnejšia a menej vrstevnatá. Až ochutnáte tú z Tanzánie regiónu Kagera, zmeníte názor. Je pravdou, že obsahuje viac kofeínu ako arabika, však v lahodnosti a jemnosti si s ňou nijako nezadá. Ekologicky certifikovaná Robusta Tanzania Bukoba BIO vyniká
Robusta je chuťovo výraznejšou sestrou arabiky. Obsahuje viac kofeínu a výborne sa hodí do espresso zmesí alebo na prípravu skutočne silnej šálky. Tóny Robusta Guatemala San Marcos vás budú baviť, či už ju využijete na primiešanie do arabiky, alebo na sólo degustáciu. Nájdete
Pozvanie na kávu sa neodmieta. Kúpte jednu z najlepších na trhu a pripravte voňavé popoludnie tým, ktorých máte radi. Nad šálkou horúcej dobroty s ľahkou čokoládovou stopou uteká čas rýchlo. Brazílska arabika vám bude očarujúcim spoločníkom. A nikdy sa neomrzí
Robusta z africkej krajiny Togo patrí ku kávam gurmánskym. Jej kakaová chuť s veľmi jemnou kyselinkou a čokoládovou arómou krásne doplní vašu obľúbenú arabiku. Ovšem pozor – táto robusta je výborná aj samostatne. Skúste ju pripraviť ako espresso, na filtri, alebo ako cold
Prvé sadenice kávy poslal do Indonézie vnútrozemský guvernér. Na prelome 17. a 18. storočia tak dal vzniknúť veľa plantážam, ich skvelú produkciu si vychutnávajú kávomilci po celom svete. Zrnká z vulkanického ostrova Jáva vynikajú výraznou a silnou chuťou. Tamojšia Robusta
Ako nedostupný diamant, ako vzácna delikatesa, ako vysnívané kráľovstvo. Šálka tejto kávy rozohrá fantáziu a ponúkne vám, čo práve potrebujete. Sladkú šťavnatosť, bohaté telo a chute čokolády, mandlí aj orieškov. Kávová špecialita z farmy Vista Alegre žne vavríny
Silná, harmonická a horko čokoládová kamerunská robusta si cestu na svetové trhy hľadá ľahko. Niekto hovorí, že si v ničom nezadá so skvelými kávami Južnej Ameriky, iní ju považujú za príkladom osobitosti. Vyskúšajte sami, kam kamerunskú krásavicu zaradíte. Pokiaľ sú
Plantážna robusta v BIO kvalite sa hodí pre chvíle, kedy potrebujete poriadnu dávku povzbudenia, alebo vtedy, keď hodláte trochu experimentovať. V prvom prípade ju pripravte samostatne, v druhom primiešajte k niektorej z arabík. V šálke na vás vždy bude čakať nápoj sladko
V oblasti, kde sa urodila táto kávová paráda, možno okrem divokej prírody obdivovať tiež diamanty. Áno, niektoré lokality v brazílskom Cerrado sú vzácnymi minerálmi preslávené. Podobne ako tamojšie kávové zrná, ktoré patria k najžiadanejším na svete. Dokonalá Dolce
Brazílsku kávu ste už iste ochutnali. Možno bola aj z tradičného regiónu Sul de Minas. Čo takto dať si ju tentoraz bez kofeínu? Šetrná švajčiarska metóda zbavila kávu populárneho alkaloidu, ale ponechala jej prirodzene skvostnú chuť aj arómu. Vaša šálka bude plná čokolády
Diamanty. Centrálnej konžskej provincii leží najväčšie svetové nálezisko priemyslových diamantov. A tiež tam zbierajú kávu, ktorú k vzácnemu pokladu môžeme smelo prirovnať. Nádherné pravidelné zrnká Robusty Kongo dávajú nápoj s plným telom, veľmi ľúbeznou horkosťou a
Indické kávy sú vyhľadávané pre svoju zaujímavú chuť, ktorú získavajú vplyvom vynikajúcej klímy a umiestnenia plantáží. Je to vďaka pôsobeniu teplého a vlhkého vzduchu, ku ktorému dochádza v Indii počas monzúnovej sezóny. Toto obdobie trvá niekoľko týždňov a v tomto
V Ugande majú nielen senzačnú úrodnú pôdu a úžasne zručných farmárov, ale aj špeciálny úrad pre rozvoj kávového hospodárstva. To by samozrejme nestačilo, pokiaľ by pestovateľom a výrobcom chýbala radosť, poctivosť a túžba učiť sa nové veci. Našťastie nechýba. Preto
Macenta, nová spracovateľská stanica na juhovýchode Guiney, má veľké ciele. Chce vyrobiť najlepšiu robustu na svete. Ako sa jej to darí, môžete posúdiť sami. Robusta Guinea Lokpo chutí po mliečnej čokoláde s lieskovými orieškami. Perfektne sa hodí pre domáce espresso zmesi,
Už len kvôli miestu pôvodu by ste mali túto kávu ochutnať. Priviezli sme ju z ostrova Flores, ktorý nielenže má kvetinové meno, navyše produkuje kávu voňavú a sladkú. Miestna robusta dozrieva v tieni vysokých stromov, farmári ju pestujú v režime BIO a spracovávajú tradičným