RESOURCE 2,0+ Fibre Čokoládová príchuť 4x200 ml

RESOURCE 2,0+ Fibre Čokoládová príchuť 4x200 ml

RESOURCE 2,0+ Fibre Čokoládová príchuť 4x200 ml

Ceny a dostupnosť sa môžu meniť aj niekoľko krát za deň. Skontrolujte si aktuálne údaje priamo v e-shopoch. Všetky dostupné farby a veľkosti nájdete priamo v e-shopoch.

RESOURCE 2,0+ Fibre Čokoládová príchuť 4x200 ml - popis produktu

Dietetická potravina na osobitné medicínske účely. Výživovo kompletná potravina s vysokým obsahom energie a bielkovín, s pridanou rozpustnou vlákninou. Enterálna výživa určená pre diétny režim pri podvýžive alebo riziku podvýživy. Bezgluténový výrobok. Ošetrené UHT. Balené v ochrannej atmosfére.

Použitie: Odporúčané dávkovanie: 1-2 porcie denne ako doplnok výživy, na základe odporúčania lekára vhodná aj ako jediný zdroj výživy. 4 – 5 fľašiek na deň ako jediný zdroj výživy alebo podľa doporučenia ošetrujúceho lekára.

Dôležité upozornenie: Potravinu možno používať len pod lekárskym dohľadom alebo kvalifikovaného odborníka v oblasti klinickej výživy. Potravina je vhodná na používanie ako jediný zdroj výživy. Potravina je vhodná pre osoby staršie ako 3 roky. Nie je určená na intravenózne podanie. Určená na podávanie sondou alebo na popíjanie.

Návod na použitie a skladovacie podmienky: Podávajte najlepšie vychladené. Neotvorené skladujte na suchom a chladnom mieste. Po otvorení uzavrite, uschovajte v chladničke a spotrebujte do 24 hodín.

Viac na adcc.sk

RESOURCE 2,0+ Fibre Čokoládová príchuť 4x200 ml - parametre produktu

RESOURCE 2,0+ Fibre Čokoládová príchuť 4x200 ml - história ceny a dostupnosti

RESOURCE 2,0+ Fibre Čokoládová príchuť 4x200 ml - ďalšie zaujímavé produkty

RESOURCE 2,0+ Fibre Čokoládová príchuť 4x200 ml - ako nakúpiť najvýhodnejšie?