Nutrego DIA s príchuťou čokoláda tekutá výživa 12x330ml

Nutrego DIA s príchuťou čokoláda tekutá výživa 12x330ml

Nutrego DIA s príchuťou čokoláda tekutá výživa 12x330ml

Ceny a dostupnosť sa môžu meniť aj niekoľko krát za deň. Skontrolujte si aktuálne údaje priamo v e-shopoch. Všetky dostupné farby a veľkosti nájdete priamo v e-shopoch.

Nutrego DIA s príchuťou čokoláda tekutá výživa 12x330ml - popis produktu

Potravina na osobitné lekárske účely Nutrične kompletná izokalorická výživa s nízkym glykemickým indexom a rozpustnou vlákninou určená pri podvýžive alebo jej riziku u pacientov s diabetes mellitus alebo hyperglykémiou. Rozpustná vláknina podporuje správnu funkciu čriev. Nutrego DIA je možné použiť aj u pacientov s nadváhou alebo obéznych na vyrovnanie nutričného deficitu. Neobsahuje lepok ani laktózu, je teda vhodná pri laktózovej intolerancii alebo celiakii.

Nutričné hodnoty (330 ml): energia: 337 kcal, bielkoviny: 17 g, tuky: 12 g, sacharidy: 36,6 g, z toho cukry: 16,8 g

Ako sa dávkuje tekutá výživa Nutrego DIA

Odporúčaná denná dávka (330 ml) je 1-2 fľašky pri doplnkovej výžive a 5-6 fľašiek pri kompletnej výžive. Pred použitím potriasť. Odporúča sa pomaly popíjať počas dňa a zabezpečiť dostatok tekutín.

Upozornenie

Nepodávať deťom do 3 rokov. Po otvorení spotrebujte do 24 hod. Určené len na enterálne použitie, nie je určené na parenterálne podávanie. Potravina musí byť používaná na základe odporúčania lekára alebo osoby kvalifikovanej v oblasti výživy ľudí. Pri podávaní deťom vo veku 3-6 rokov je nutná zvýšená opatrnosť. Nutné dodržiavať pitný režim. Skladujte na suchom a chladnom mieste. Ošetrené UHT.

 

Nutrego DIA s príchuťou čokoláda tekutá výživa 12x330ml - parametre produktu

Nutrego DIA s príchuťou čokoláda tekutá výživa 12x330ml - história ceny a dostupnosti

Nutrego DIA s príchuťou čokoláda tekutá výživa 12x330ml - ďalšie zaujímavé produkty

Nutrego DIA s príchuťou čokoláda tekutá výživa 12x330ml - ako nakúpiť najvýhodnejšie?