Nutridrink Max s čokoládovou príchuťou 4x300ml

Nutridrink Max s čokoládovou príchuťou 4x300ml

Nutridrink Max s čokoládovou príchuťou 4x300ml

Ceny a dostupnosť sa môžu meniť aj niekoľko krát za deň. Skontrolujte si aktuálne údaje priamo v e-shopoch. Všetky dostupné farby a veľkosti nájdete priamo v e-shopoch.

Nutridrink Max s čokoládovou príchuťou 4x300ml - popis produktu

Potravina na osobitné lekárske účely. Vysokoenergetická nutrične kompletná tekutá výživa. Na diétny režim pri podvýžive súvisiacej s ochorením. Bezgluténový. Balené v ochrannej atmosfére. Ošetrené UHT.

Použitie Nutridrinku Max

Dávkovanie: na doplnenie bežnej stravy: 1 fľaštička rozdelená do 3 dávok podávaných v priebehu dňa, ako jediný zdroj výživy: 2–3 fľaštičky rozdelené do 6–9 dávok podávaných v priebehu dňa, pokiaľ nie je inak stanovené lekárom alebo pracovníkom kvalifikovaným v oblasti klinickej výživy.

Skladujte na suchom a chladnom mieste. Pred použitím dobre pretrepte. Určené na priame použitie, najlepšie chutí vychladené. Po otvorení uchovávajte v uzatvorenej fľaštičke v chladničke max. po dobu max 24 hodín.

Upozornenie pri konzumácií nutridrinku max

Len na enterálne použitie. Nie je určené na parenterálne použitie. Používajte len pod lekárskym dohľadom. Vhodné ako jediný zdroj výživy. Nevhodné pre deti do 3 rokov veku. Zvýšená opatrnosť je potrebná u detí od 3 do 6 rokov veku. Dôsledne dodržiavajte pitný režim.

Produkt Nutridrink Max s čokoládovou príchuťou 4x300ml patrí do skupiny produktov Diétne potraviny, patrí pod značku eTabletka, v ponuke predajcu eTabletka.sk.

Nutridrink Max s čokoládovou príchuťou 4x300ml - parametre produktu

Nutridrink Max s čokoládovou príchuťou 4x300ml - história ceny a dostupnosti

Nutridrink Max s čokoládovou príchuťou 4x300ml - ďalšie zaujímavé produkty

Nutridrink Max s čokoládovou príchuťou 4x300ml - ako nakúpiť najvýhodnejšie?