RAPPA - Vkladačka kocka pre najmenších

RAPPA - Vkladačka kocka pre najmenších

RAPPA - Vkladačka kocka pre najmenších

Najnižšia cena za posledných 45 dní: 5,50 €

Ceny a dostupnosť sa môžu meniť aj niekoľko krát za deň. Skontrolujte si aktuálne údaje priamo v e-shopoch. Všetky dostupné farby a veľkosti nájdete priamo v e-shopoch.

RAPPA - Vkladačka kocka pre najmenších - popis produktu

Kocky pre deti Rappa Vkladačka Kocka pre najmenších:Skladacia zostaviteľná detská kocka je obľúbená hračka, ktorá je vhodná aj pre najmenšie deti. Pri hraní sa deti zábavnou formou zoznamujú so základnými geometrickými tvarmi as farbami.Skladacia zostaviteľná detská kocka je obľúbená hračka, ktorá je vhodná aj pre najmenšie deti. Pri hraní sa deti zábavnou formou zoznamujú so základnými geometrickými tvarmi a s farbami. V krabičke nájdete modré, červené a žlté kocky. Deti majú za úlohu určiť, do ktorého otvoru, ktorá plastová kocka pasuje. Keď je vkladačka plná, jednoducho ju rozoberiete a kocky vysypete. Pri hraní si vaše ratolesti rozvíjajú jemnú motoriku a stimulujú svoj zrak i hmat. Kľúčové vlastnostiRozložiteľná a znovu zostaviteľnáS farebnými vkladacími kockamiRozvíja jemnú motorikuKvalitný a zdravotne nezávadný materiálPrecízne spracovanieRozmery 13 × 13 × 13 cmVhodné pre deti od narodenia 

RAPPA - Vkladačka kocka pre najmenších Farebná kocka s tvarmi, ktoré môžeš vkladať dovnútra je určená pre tých najmenších. S týmto parádnym kúskom si užije dieťatko zaručene veľa zábavy! Navyše vkladačka rozvíja jeho motorické schopnosti.

Farebná kocka s tvarmi rozvíja motorické schopnosti dieťaťa. Jednotlivé tvary sa učia vkladať dovnútra. Hračka je vhodná aj pre najmenšie deti.

Tento produkt nájdete v skupine Hračky pre deti, je v ponuke značky Baby, Rappa v ponuke e-shopu Alza.sk, 4home.sk.

Produkt RAPPA - Vkladačka kocka pre najmenších patrí do skupiny produktov Náučné hračky, patrí pod značku Baby, Rappa, v ponuke predajcu Alza.sk, 4home.sk.

Produkt RAPPA - Vkladačka kocka pre najmenších označuje EAN kód 8590687880283.

RAPPA - Vkladačka kocka pre najmenších - parametre produktu

RAPPA - Vkladačka kocka pre najmenších - história ceny a dostupnosti

RAPPA - Vkladačka kocka pre najmenších - ďalšie zaujímavé produkty

RAPPA - Vkladačka kocka pre najmenších - ako nakúpiť najvýhodnejšie?