Kanpazar B 80 cm prenosná vonkajšia LED lampa

Kanpazar B 80 cm prenosná vonkajšia LED lampa

Kanpazar B 80 cm prenosná vonkajšia LED lampa

Ceny a dostupnosť sa môžu meniť aj niekoľko krát za deň. Skontrolujte si aktuálne údaje priamo v e-shopoch. Všetky dostupné farby a veľkosti nájdete priamo v e-shopoch.

Kanpazar B 80 cm prenosná vonkajšia LED lampa - popis produktu

Mobilné LED vonkajšie dekoračné svietidlo Kanpazar S LED exteriérovou dekoratívnou lampou Kanpazar môžete na terase, balkóne alebo na záhrade okamžite vykúzliť atmosférické osvetlenie. Slúži tiež ako dekoratívny doplnok pre moderný dizajn nehnuteľnosti. Cez deň slúži ako šperk, v noci, keď zabudované LED diódy vyžarujú teplé biele svetlo, priťahuje pozornosť všetkých. Kanpazar možno ľahko umiestniť na miesto, kde je potrebné osvetlenie. 350 cm prívodný kábel umožňuje veľa voľnosti pri výbere priestoru. Elegantný Kanpazar bol prvým dizajnom lampy baskického dizajnéra Jona Santacoloma v roku 2005 a okamžite sa stal úplným úspechom, ktorý získal množstvo ocenení doma i v zahraničí. Vo svojom vlastnom štúdiu Ideilan Design pracuje Jon Santacoloma s mnohými známymi spoločnosťami. Dizajnér navrhol vonkajšie dekoračné svietidlo LED Kanpazar pre spoločnosť B.Lux neďaleko Bilbaa. Výrobca svietidiel je známy svojimi moderne navrhnutými svietidlami, ktoré sa vyrábajú vo vysokej kvalite a funkčnosti vo vlastných výrobných zariadeniach na mieste.

Produkt Kanpazar B 80 cm prenosná vonkajšia LED lampa patrí do skupiny produktov LED svietidlá, patrí značke B.lux, nájdete ho v e-shope Svetla.sk.

Tento produkt sa nachádza v kategórii LED lampy, patrí značke B.lux, v ponuke predajcu Svetla.sk.

Produkt Kanpazar B 80 cm prenosná vonkajšia LED lampa je možné nájsť medzi produktmi v skupine LED vonkajšie svietidlá od značky B.lux, v ponuke predajcu Svetla.sk.

Kanpazar B 80 cm prenosná vonkajšia LED lampa - parametre produktu

Kanpazar B 80 cm prenosná vonkajšia LED lampa - história ceny a dostupnosti

Kanpazar B 80 cm prenosná vonkajšia LED lampa - ďalšie zaujímavé produkty

Kanpazar B 80 cm prenosná vonkajšia LED lampa - ako nakúpiť najvýhodnejšie?