Podstavec XL veľ. 10, čierny

Podstavec XL veľ. 10, čierny

Podstavec XL veľ. 10, čierny

Ceny a dostupnosť sa môžu meniť aj niekoľko krát za deň. Skontrolujte si aktuálne údaje priamo v e-shopoch. Všetky dostupné farby a veľkosti nájdete priamo v e-shopoch.

Podstavec XL veľ. 10, čierny - popis produktu

Podstavec pod monitor Podstavec XL veľ. 10, čierny:Podstavec pod monitor XL je špeciálne určený na zabezpečenie správnej výšky monitora pri práci na počítači. Použiť ho pritom môžete nielen na monitor, ale aj notebook. Účinne zabraňuje namáhaniu krčnej chrbtice, bolesti chrbta a únave. Vyrobený je z veľmi kvalitnej lamino dosky a disponuje nosnosťou 50 kg. Na podstavec sa zmestí aj dokument s formátom A4, využiť ho tak môžete aj ako úložný priestor. Podstavec pod monitor sa postará o správnu polohu vášho tela pri práci na počítači, či notebooku. Kľúčové vlastnosti podstavca XL veľ. 10, čiernehoPodstavec určený na zabezpečenie správnej výšky monitora pri práci na počítačiMôžete ho použiť na monitor aj notebookÚčinne zabraňuje namáhaniu krčnej chrbtice, bolesti chrbta a únavePodstavec pod monitor XL je vyrobený z lamino doskyObsiahne aj dokument s formátom A4Farebné vyhotovenie: čierneRozmery: 48 × 30 × 10 cmNosnosť: 50 kg

Produkt Podstavec XL veľ. 10, čierny patrí do skupiny produktov Podstavce pod monitory, patrí pod značku Podruce.cz, nájdete ho v e-shope Alza.sk.

Podstavec XL veľ. 10, čierny - parametre produktu

Podstavec XL veľ. 10, čierny - história ceny a dostupnosti

Podstavec XL veľ. 10, čierny - ďalšie zaujímavé produkty

Podstavec XL veľ. 10, čierny - ako nakúpiť najvýhodnejšie?