Podstavec veľ. 20, biely

Podstavec veľ. 20, biely

Podstavec veľ. 20, biely

Ceny a dostupnosť sa môžu meniť aj niekoľko krát za deň. Skontrolujte si aktuálne údaje priamo v e-shopoch. Všetky dostupné farby a veľkosti nájdete priamo v e-shopoch.

Podstavec veľ. 20, biely - popis produktu

Podstavec pod monitor Podstavec veľ. 20, biely:Podstavec je špeciálne určený na zaistenie správnej výšky monitora pri práci na počítači. Použiť ho pritom môžete nielen pre monitor, ale aj notebook. Účinne zabraňuje namáhaniu krčnej chrbtice, bolesti chrbta a únave. Vyrobený je z veľmi kvalitnej lamino dosky a disponuje nosnosťou 50 kg. Na podstavec sa zmestí aj dokument vo formáte A4, využiť ho tak možno aj ako úložný priestor. Podstavec pod ruky zaistí správnu polohu vášho tela pri práci na počítači či notebooku.Kľúčové vlastnosti podstavca, veľkosť 5, bielyPodstavec určený na zabezpečenie správnej výšky monitora pri práci na počítačiMožno použiť pre monitor aj notebookÚčinne zabraňuje namáhaniu krčnej chrbtice, bolesti chrbta a únavePodstavec pod ruky je vyrobený z lamino doskyPojme aj dokument vo formáte A4Farebné vyhotovenie: bieleRozmery: 36 × 25 × 5 cmNosnosť: 50 kg

Produkt Podstavec veľ. 20, biely patrí do skupiny produktov Podstavce pod monitory, patrí pod značku Podruce.cz, nájdete ho v e-shope Alza.sk.

Podstavec veľ. 20, biely - parametre produktu

Podstavec veľ. 20, biely - história ceny a dostupnosti

Podstavec veľ. 20, biely - ďalšie zaujímavé produkty

Podstavec veľ. 20, biely - ako nakúpiť najvýhodnejšie?