Podstavec  veľ. 10, čierny

Podstavec veľ. 10, čierny

Podstavec  veľ. 10, čierny

Najnižšia cena za posledných 45 dní: 18,90 €

Ceny a dostupnosť sa môžu meniť aj niekoľko krát za deň. Skontrolujte si aktuálne údaje priamo v e-shopoch. Všetky dostupné farby a veľkosti nájdete priamo v e-shopoch.

Podstavec veľ. 10, čierny - popis produktu

Podstavec pod monitor Podstavec veľ. 10, čierny:Podstavec pre zabezpečenie optimálnej výšky vášho monitora. Podľa pravidiel správnej ergonómie by mal byť monitor v takej výške, aby jeho horná hrana bola minimálne vo výške očí. Väčšina bežných monitorov a stolov je však vo výsledku ďaleko nižšie, čím sa zvyšuje namáhanie krčnej chrbtice a prichádzajú bolesti chrbta. Tento podstavec túto situáciu eliminuje a prispeje k vášmu zdraviu väčším komfortom, Ktorý iste oceníte pri dlhšej práci. Je vhodný aj pre vyzdvihnutie monitora notebooku - tak ho možno premeniť na stolný LCD so všetkým pohodlím.Na výber máte z 3 výškových prevedení, čím si zvolíte optimálnu výšku. Priestor pod podstavcom je konštruovaný pre uloženie papiera veľkosti A4. Môže teda poslúžiť aj ako šikovný úložný priestor. Je vyrobený z kvalitnej laminovanej dosky, ktorú si možno vybrať v mnoho farebných variantoch. Vždy tak bude výškou sedieť na mieru vašim podmienkam a bude ladiť so stolom.Parametre a špecifikácie:Materiál:LaminoNosnosť:Až 50 kgRozmery:Plocha: 36 x 25 cmVýška: 10 cmFarebné prevedenie:čierne

Tento produkt sa nachádza v kategórii Podstavce pod monitory, patrí pod značku Podruce.cz, nájdete ho v e-shope Alza.sk.

Podstavec veľ. 10, čierny - parametre produktu

Podstavec veľ. 10, čierny - história ceny a dostupnosti

Podstavec veľ. 10, čierny - ďalšie zaujímavé produkty

Podstavec veľ. 10, čierny - ako nakúpiť najvýhodnejšie?