Podložka do kočíka sivá/biela s geometrickým motívom

Podložka do kočíka sivá/biela s geometrickým motívom

Podložka do kočíka sivá/biela s geometrickým motívom

Najnižšia cena za posledných 45 dní: 18,10 €

Ceny a dostupnosť sa môžu meniť aj niekoľko krát za deň. Skontrolujte si aktuálne údaje priamo v e-shopoch. Všetky dostupné farby a veľkosti nájdete priamo v e-shopoch.

Podložka do kočíka sivá/biela s geometrickým motívom - popis produktu

Mäkká obojstranná podložka, ktorá zaistí vášmu dieťaťu pohodlnú cestu a ochráni interiér kočíka pred nečistotami a opotrebovaním. V teplých dňoch bavlnená strana podložky poskytne ochranu pred nepríjemným čalúnením kočíka a v chladnejších dňoch plyš zaistí správnu teplotu. Otvory pre bezpečnostné pásy boli navrhnuté tak, aby sa vložka dala ľubovoľne prispôsobiť každému kočíku. Karimatka má aj chrániče pásov, ktoré chránia pred nepríjemným tlakom pásov. Motýľový vankúš zaručí vášmu dieťaťu pohodlie pri každej ceste. Je profilovaný tak, aby chránil jemnú hlavu dieťatka pred nárazmi a padaním hlavičky do strán pri jazde v kočíku alebo aute. Špecifikácie: Šírka: 35 cm Hrúbka: 1,5 cm Zloženie súpravy: obojstranná podložka do kočíka, motýľový vankúšik, chrániče pásov

Tento produkt sa nachádza v kategórii Detské deky, patrí pod značku domtextilu.sk, vo farebnej verzii sivá v ponuke e-shopu Domtextilu.sk.

Produkt Podložka do kočíka sivá/biela s geometrickým motívom je možné nájsť medzi produktmi v skupine Detské kočíky, je v ponuke značky domtextilu.sk, farebný variant je sivá v ponuke e-shopu Domtextilu.sk.

Podložka do kočíka sivá/biela s geometrickým motívom - parametre produktu

Podložka do kočíka sivá/biela s geometrickým motívom - história ceny a dostupnosti

Podložka do kočíka sivá/biela s geometrickým motívom - ďalšie zaujímavé produkty

Podložka do kočíka sivá/biela s geometrickým motívom - ako nakúpiť najvýhodnejšie?