Podložka do kočíka 5v1 sivá so vzorom lesa

Podložka do kočíka 5v1 sivá so vzorom lesa

Podložka do kočíka 5v1 sivá so vzorom lesa

Najnižšia cena za posledných 45 dní: 31,30 €

Ceny a dostupnosť sa môžu meniť aj niekoľko krát za deň. Skontrolujte si aktuálne údaje priamo v e-shopoch. Všetky dostupné farby a veľkosti nájdete priamo v e-shopoch.

Podložka do kočíka 5v1 sivá so vzorom lesa - popis produktu

Prvé spoločné mesiace s naším novým rodinným príslušníkom sú nádherným a čarovným časom, časom, ktorý je popretkávaný radosťou a potrebou zoznámiť sa s novou rodinnou situáciou. Novorodenec potrebuje pocit bezpečia a pohodlia. Predstavujeme vám produkt, ktorý na 100 % splní očakávania rodičov a detí. Najmenšie deti milujú maznanie, dodáva im to pocit bezpečia. Naša podložka vytvorí útulný a pohodlný priestor pre vaše dieťa. Súprava je univerzálna a vhodná na použitie na miestach ako je postieľka, posteľ rodičov, kočík, koberček, pohovka, pri rodinných výletoch a piknikoch. Sada sa skladá z 5 prvkov: detský kokon obojstranný motýľový vankúš obojstranný klasický vankúš obojstranný paplón obojstranný matrac

Tento produkt nájdete v skupine Detské deky, patrí pod značku DomTextilu, domtextilu.sk, vo farebnej verzii sivá v ponuke e-shopu Domtextilu.sk.

Produkt Podložka do kočíka 5v1 sivá so vzorom lesa patrí do skupiny produktov Detské kočíky, je v ponuke značky DomTextilu, domtextilu.sk, farebný variant je sivá v ponuke e-shopu Domtextilu.sk.

Podložka do kočíka 5v1 sivá so vzorom lesa - parametre produktu

Podložka do kočíka 5v1 sivá so vzorom lesa - história ceny a dostupnosti

Podložka do kočíka 5v1 sivá so vzorom lesa - ďalšie zaujímavé produkty

Podložka do kočíka 5v1 sivá so vzorom lesa - ako nakúpiť najvýhodnejšie?