Podložka do kočíka 5v1 biela so vzorom medvedíka

Podložka do kočíka 5v1 biela so vzorom medvedíka

Podložka do kočíka 5v1 biela so vzorom medvedíka

Najnižšia cena za posledných 45 dní: 31,30 €

Ceny a dostupnosť sa môžu meniť aj niekoľko krát za deň. Skontrolujte si aktuálne údaje priamo v e-shopoch. Všetky dostupné farby a veľkosti nájdete priamo v e-shopoch.

Podložka do kočíka 5v1 biela so vzorom medvedíka - popis produktu

Prvé spoločné mesiace s naším novým rodinným príslušníkom sú nádherným a čarovným časom, časom, ktorý je popretkávaný radosťou a potrebou zoznámiť sa s novou rodinnou situáciou. Novorodenec potrebuje pocit bezpečia a pohodlia. Predstavujeme vám produkt, ktorý na 100 % splní očakávania rodičov a detí. Najmenšie deti milujú maznanie, dodáva im to pocit bezpečia. Naša podložka vytvorí útulný a pohodlný priestor pre vaše dieťa. Súprava je univerzálna a vhodná na použitie na miestach ako je postieľka, posteľ rodičov, kočík, koberček, pohovka, pri rodinných výletoch a piknikoch. Sada sa skladá z 5 prvkov: detský kokon obojstranný motýľový vankúš obojstranný klasický vankúš obojstranný paplón obojstranný matrac

Produkt Podložka do kočíka 5v1 biela so vzorom medvedíka patrí do skupiny produktov Detské deky, patrí pod značku DomTextilu, domtextilu.sk, vo farebnej verzii sivá v ponuke e-shopu Domtextilu.sk.

Tento produkt sa nachádza v kategórii Detské kočíky, je v ponuke značky DomTextilu, domtextilu.sk, farebný variant je sivá v ponuke e-shopu Domtextilu.sk.

Podložka do kočíka 5v1 biela so vzorom medvedíka - parametre produktu

Podložka do kočíka 5v1 biela so vzorom medvedíka - história ceny a dostupnosti

Podložka do kočíka 5v1 biela so vzorom medvedíka - ďalšie zaujímavé produkty

Podložka do kočíka 5v1 biela so vzorom medvedíka - ako nakúpiť najvýhodnejšie?