Podlahová základňa MAXTORE WOOD 1012 Dekorhome #7729034

Podlahová základňa MAXTORE WOOD 1012 Dekorhome #7729034

Podlahová základňa MAXTORE WOOD 1012 Dekorhome #7729034

Ceny a dostupnosť sa môžu meniť aj niekoľko krát za deň. Skontrolujte si aktuálne údaje priamo v e-shopoch. Všetky dostupné farby a veľkosti nájdete priamo v e-shopoch.

Podlahová základňa MAXTORE WOOD 1012 Dekorhome - popis produktu

Plechová podlahová základňa pre záhradný domček MAXTORE WOOD 1012. Základňa k domčeku neslúži ako kotviaci prvok k zemi. Ide predovšetkým o konštrukciu, ktorá spevní celý domček a umožní veľmi jednoducho primontovať dodatočnú podlahu k domčeku. Vyrobené z pozinkovaných oceľových profilov (elektrolytické zinkovanie). Hrúbka plechu 0,6 mm. PRODUKT JE SAMOSTATNE NEPREDAJNÝ! LEN AKO PRÍSLUŠENSTVO, KTORÝM JE MOŽNÉ DOPLNIŤ HLAVNÝ PRODUKT (DOMIEK). Výhody základne:- podlahová konštrukcia, ktorý výrazne zvýši stabilitu domčeka- na základňu je možné priskrutkovať vhodnú podlahovú krytinu ako OSB dosky, palubovky, dosky, tzv. 'umelé drevo', apod.- pri použití základne nemusíte betónovať základnú dosku pre domček ako pri ostatných bežných domčekoch na trhu- domček je možné postaviť na akomkoľvek rovnom a únosnom povrchu Farba:strieborná Materiál:oceľové profily Hmotnosť:12,5 kg Dodávané v demonte.

Tento produkt sa nachádza v kategórii Zahradné domčeky, vyrába ho značka Lanitplast, farebný variant je strieborná, materiálové prevedenie je Kov, nájdete ho v e-shope Inpostele.sk.

Podlahová základňa MAXTORE WOOD 1012 Dekorhome - parametre produktu

FARBAStrieborná
MATERIÁLKov
HMOTNOSŤ12,5 kg
Hmotnosť12500.000g
KategóriaZahradné domčeky
ZnačkaLanitplast
Farbastrieborná
MateriálKov
E-shopInpostele.sk

Podlahová základňa MAXTORE WOOD 1012 Dekorhome - história ceny a dostupnosti

Podlahová základňa MAXTORE WOOD 1012 Dekorhome - ďalšie zaujímavé produkty

Podlahová základňa MAXTORE WOOD 1012 Dekorhome - ako nakúpiť najvýhodnejšie?