Podlahová základňa ARROW 1012 Dekorhome

Podlahová základňa ARROW 1012 Dekorhome

Podlahová základňa ARROW 1012 Dekorhome

Ceny a dostupnosť sa môžu meniť aj niekoľko krát za deň. Skontrolujte si aktuálne údaje priamo v e-shopoch. Všetky dostupné farby a veľkosti nájdete priamo v e-shopoch.

Podlahová základňa ARROW 1012 Dekorhome - popis produktu

Plechová podlahová základňa pre záhradný domček ARROW. Základňa k domčeku neslúži ako kotviaci prvok k zemi. Ide predovšetkým o konštrukciu, ktorá spevní celý domček a umožní veľmi jednoducho primontovať dodatočnú podlahu k domčeku. Možno použiť s akýmkoľvek modelom domčeka ARROW 1012. Vyrobené z pozinkovaných oceľových profilov (elektrolytické zinkovanie). Výhody základne: podlahová konštrukcia, ktorý výrazne zvýši stabilitu domčeka na základňu je možné priskrutkovať vhodnú podlahovú krytinu ako OSB dosky, palubovky, dosky, tzv. 'umelé drevo', apod. pri použití základne nemusíte betónovať základnú dosku pre domček ako u ostatných bežných domčekov na trh,Plechová podlahová základňa pre záhradný domček ARROW. Základňa k domčeku neslúži ako kotviaci prvok k zemi. Ide predovšetkým o konštrukciu, ktorá spevní celý domček a umožní veľmi jednoducho primontovať dodatočnú podlahu k domčeku. Možno použiť s akýmkoľvek modelom domčeka ARROW 1012. Vyrobené z pozinkovaných oceľových profilov (elektrolytické zinkovanie). Výhody základne: podlahová konštrukcia, ktorý výrazne zvýši stabilitu domčeka na základňu je možné priskrutkovať vhodnú podlahovú krytinu ako OSB dosky, palubovky, dosky, tzv. 'umelé drevo', apod. pri použití základne nemusíte betónovať základnú dosku pre domček ako u ostatných bežných domčekov na trh

Produkt Podlahová základňa ARROW 1012 Dekorhome patrí do skupiny produktov Zahradné domčeky, vyrába ho značka Lanitplast, nájdete ho v e-shope Dekorhome.sk.

Podlahová základňa ARROW 1012 Dekorhome - parametre produktu

Podlahová základňa ARROW 1012 Dekorhome - história ceny a dostupnosti

Podlahová základňa ARROW 1012 Dekorhome - ďalšie zaujímavé produkty

Podlahová základňa ARROW 1012 Dekorhome - ako nakúpiť najvýhodnejšie?