Ceny a dostupnosť sa môžu meniť aj niekoľko krát za deň. Skontrolujte si aktuálne údaje priamo v e-shopoch. Všetky dostupné farby a veľkosti nájdete priamo v e-shopoch.
Jarná bylinka vhodná na prípravu čaju. Čaj je vhodné užívať pri ochoreniach horných dýchacích ciest.
Návod na prípravu: Čajovú lyžičku zalejeme 250 ml horúcej vody a necháme luhovať 5 až 10 minút. Konzumuje sa 2x denne.
Zloženie: Plúcnik lekársky vňať.
Upozornenie: Uchovávajte mimo dosahu detí. Nepoužívať dlhodobo.
Skladovanie: Skladujte v uzatvorenom obale, na suchom a tmavom mieste.
Krajina pôvodu: Albánsko
VÝHODY NAKUPOVANIA BEZ OBALU:
✅ Produkt Vám príde ekologicky zabalený v papierovom vrecku - nepoužívame plastové obaly.
✅ Výhodnejšia cena oproti iným bežne baleným produktom.
✅ Nakupujte Vami zvolené množstvo, ktoré viete spotrebovať.
Jarná bylinka vhodná na prípravu čaju. Čaj je vhodné užívať pri ochoreniach horných dýchacích ciest. | | Návod na prípravu: Čajovú lyžičku zalejeme 250 ml horúcej vody a necháme luhovať 5 až 10 minút. Konzumuje sa 2x denne. | | Zloženie: Plúcnik lekársky
Jarná bylinka vhodná na prípravu čaju. Čaj je vhodné užívať pri ochoreniach horných dýchacích ciest. | | Návod na prípravu: Čajovú lyžičku zalejeme 250 ml horúcej vody a necháme luhovať 5 až 10 minút. Konzumuje sa 2x denne. | | Zloženie: Plúcnik lekársky
Jarná bylinka vhodná na prípravu čaju. Čaj je vhodné užívať pri ochoreniach horných dýchacích ciest. | | Návod na prípravu: Čajovú lyžičku zalejeme 250 ml horúcej vody a necháme luhovať 5 až 10 minút. Konzumuje sa 2x denne. | | Zloženie: Plúcnik lekársky
Jarná bylinka vhodná na prípravu čaju. Čaj je vhodné užívať pri ochoreniach horných dýchacích ciest. | | Návod na prípravu: Čajovú lyžičku zalejeme 250 ml horúcej vody a necháme luhovať 5 až 10 minút. Konzumuje sa 2x denne. | | Zloženie: Plúcnik lekársky
Jarná bylinka vhodná na prípravu čaju. Čaj je vhodné užívať pri ochoreniach horných dýchacích ciest. | | Návod na prípravu: Čajovú lyžičku zalejeme 250 ml horúcej vody a necháme luhovať 5 až 10 minút. Konzumuje sa 2x denne. | | Zloženie: Plúcnik lekársky
Medovkový čaj upokojuje, dobre pôsobí na trávenie a pomáha pri tehotenských tažkostiach. Čaj z medovky je vhodný na každodenné popíjanie. | | Návod na prípravu: Zalejte vodou s teplotou 100 °C v pomere 2 čajová lyžica na 0,5 l vody. Necháme 10 minút lúhovať a potom
Medovkový čaj upokojuje, dobre pôsobí na trávenie a pomáha pri tehotenských tažkostiach. Čaj z medovky je vhodný na každodenné popíjanie. | | Návod na prípravu: Zalejte vodou s teplotou 100 °C v pomere 2 čajová lyžica na 0,5 l vody. Necháme 10 minút lúhovať a potom
Medovkový čaj upokojuje, dobre pôsobí na trávenie a pomáha pri tehotenských tažkostiach. Čaj z medovky je vhodný na každodenné popíjanie. | | Návod na prípravu: Zalejte vodou s teplotou 100 °C v pomere 2 čajová lyžica na 0,5 l vody. Necháme 10 minút lúhovať a potom
Medovkový čaj upokojuje, dobre pôsobí na trávenie a pomáha pri tehotenských tažkostiach. Čaj z medovky je vhodný na každodenné popíjanie. | | Návod na prípravu: Zalejte vodou s teplotou 100 °C v pomere 2 čajová lyžica na 0,5 l vody. Necháme 10 minút lúhovať a potom
Medovkový čaj upokojuje, dobre pôsobí na trávenie a pomáha pri tehotenských tažkostiach. Čaj z medovky je vhodný na každodenné popíjanie. | | Návod na prípravu: Zalejte vodou s teplotou 100 °C v pomere 2 čajová lyžica na 0,5 l vody. Necháme 10 minút lúhovať a potom
Medovkový čaj upokojuje, dobre pôsobí na trávenie a pomáha pri tehotenských tažkostiach. Čaj z medovky je vhodný na každodenné popíjanie. | | Návod na prípravu: Zalejte vodou s teplotou 100 °C v pomere 2 čajová lyžica na 0,5 l vody. Necháme 10 minút lúhovať a potom
Petržlenová vňať má ľahko korenistú vôňu s náznakom anízu a citrónu, chuť je bylinná a šťavnatá. Je jednou z mála byliniek považovaných v západnej kuchyni za nenahraditeľné. Hodí sa do polievok, jedál z rýb, prívarkov, varených zemiakov, k vajíčkam, k cesnakovým i
Mierna horkosť a nezameniteľná aróma, to je harmančekový čaj. Bylinka je vhodná na prípravu čaju ale aj kúpeľa či obkladu na poranené miesta. | | Návod na prípravu: Jedna až dve čajové lyžičky sa zalejú 250 ml vriacej vody, nechajú sa 15 minút v zakrytej nádobe odstáť a
Zmes byliniek ideálna na dochutenie rôznych druhov jedál nielen do polievky. | | Návod na prípravu: Pridajte podľa chuti do polievok, šalátov, na omáčky a tiež pod sviečkovú. | | Zloženie: Karotka, paštrňák, petržlen, pažitka, zeler, pór, ligurček list, rasca. | | Upozornenie:
Koreninová zmes na prípravu bylinkového masla. | | Návod na prípravu: Zmes zmiešame s maslom a podávame ako prílohu k jedlu alebo pečivu. Slúži aj na dochutenie majonéz, polievok, omáčok či šalátov. | | Zloženie: Soľ 26 %, majorán, oregáno, pažítka, petržlen, cesnak,
Čaj z rebríčka má hojivé, posilňujúce, uvoľňujúce a čistiace účinky. | | Návod na prípravu: Bylinu zalejte vriacou vodou v pomere 1 čajová lyžička na 250 ml vody. Nechajte lúhovať 15 minút a následne preceďte. Odporúčajú sa 2 šálky denne. | | Zloženie: Rebríček
Šalvia lekárska sa používa proti zápalom hrdla, bolesti žalúdka, črevným ťažkostiam, chorobám dýchacích ciest, nespavoti, stresu a nadmernému poteniu. Šalvia je známa pre svoje antiseptické účinky. | | Návod na prípravu: Jedna až dve čajové lyžičky zalejeme 250 ml,
Petržlenová vňať má ľahko korenistú vôňu s náznakom anízu a citrónu, chuť je bylinná a šťavnatá. Je jednou z mála byliniek považovaných v západnej kuchyni za nenahraditeľné. Hodí sa do polievok, jedál z rýb, prívarkov, varených zemiakov, k vajíčkam, k cesnakovým i
Petržlenová vňať má ľahko korenistú vôňu s náznakom anízu a citrónu, chuť je bylinná a šťavnatá. Je jednou z mála byliniek považovaných v západnej kuchyni za nenahraditeľné. Hodí sa do polievok, jedál z rýb, prívarkov, varených zemiakov, k vajíčkam, k cesnakovým i
Petržlenová vňať má ľahko korenistú vôňu s náznakom anízu a citrónu, chuť je bylinná a šťavnatá. Je jednou z mála byliniek považovaných v západnej kuchyni za nenahraditeľné. Hodí sa do polievok, jedál z rýb, prívarkov, varených zemiakov, k vajíčkam, k cesnakovým i
Asi každý niekedy počul o skorocelovom sirupe. Zo sušených listov byliny sa však dá ľahko pripraviť aj chutný nálev. Ten môžu piť v rozumných dávkach aj malé deti. Jedná sa o veľmi bezpečnú rastlinu bez známych vedľajších účinkov. | | Návod na prípravu: Čajovú
Mierna horkosť a nezameniteľná aróma, to je harmančekový čaj. Bylinka je vhodná na prípravu čaju ale aj kúpeľa či obkladu na poranené miesta. | | Návod na prípravu: Jedna až dve čajové lyžičky sa zalejú 250 ml vriacej vody, nechajú sa 15 minút v zakrytej nádobe odstáť a
Mierna horkosť a nezameniteľná aróma, to je harmančekový čaj. Bylinka je vhodná na prípravu čaju ale aj kúpeľa či obkladu na poranené miesta. | | Návod na prípravu: Jedna až dve čajové lyžičky sa zalejú 250 ml vriacej vody, nechajú sa 15 minút v zakrytej nádobe odstáť a