Najnižšia cena za posledných 60 dní: 2,95 €
Ceny a dostupnosť sa môžu meniť aj niekoľko krát za deň. Skontrolujte si aktuálne údaje priamo v e-shopoch. Všetky dostupné farby a veľkosti nájdete priamo v e-shopoch.
Petržlenová vňať má ľahko korenistú vôňu s náznakom anízu a citrónu, chuť je bylinná a šťavnatá. Je jednou z mála byliniek považovaných v západnej kuchyni za nenahraditeľné. Hodí sa do polievok, jedál z rýb, prívarkov, varených zemiakov, k vajíčkam, k cesnakovým i citrónovým základom. Pre zachovanie sviežej chuti je najlepšie ho pridať pred koncom varenia.
Návod na prípravu: Podľa chuti pridáme do pripravovaného jedla.
Zloženie: 100 % Petržlenová vňať.
Upozornenie: Uchovávajte mimo dosahu detí. Vyrobené v závode spracovávajúcom obilniny, orechy, sóju, sezam, arašidy, sušené mlieko.
Skladovanie: Skladujte v uzatvorenom obale, na suchom a tmavom mieste.
Krajina pôvodu: Maďarsko
VÝHODY NAKUPOVANIA BEZ OBALU:
✅ Produkt Vám príde ekologicky zabalený v papierovom vrecku - nepoužívame plastové obaly.
✅ Výhodnejšia cena oproti iným bežne baleným produktom.
✅ Nakupujte Vami zvolené množstvo, ktoré viete spotrebovať.
Hmotnosť | 100 g |
Petržlenová vňať má ľahko korenistú vôňu s náznakom anízu a citrónu, chuť je bylinná a šťavnatá. Je jednou z mála byliniek považovaných v západnej kuchyni za nenahraditeľné. Hodí sa do polievok, jedál z rýb, prívarkov, varených zemiakov, k vajíčkam, k cesnakovým i
Petržlenová vňať má ľahko korenistú vôňu s náznakom anízu a citrónu, chuť je bylinná a šťavnatá. Je jednou z mála byliniek považovaných v západnej kuchyni za nenahraditeľné. Hodí sa do polievok, jedál z rýb, prívarkov, varených zemiakov, k vajíčkam, k cesnakovým i
Petržlenová vňať má ľahko korenistú vôňu s náznakom anízu a citrónu, chuť je bylinná a šťavnatá. Je jednou z mála byliniek považovaných v západnej kuchyni za nenahraditeľné. Hodí sa do polievok, jedál z rýb, prívarkov, varených zemiakov, k vajíčkam, k cesnakovým i
Petržlenová vňať má ľahko korenistú vôňu s náznakom anízu a citrónu, chuť je bylinná a šťavnatá. Je jednou z mála byliniek považovaných v západnej kuchyni za nenahraditeľné. Hodí sa do polievok, jedál z rýb, prívarkov, varených zemiakov, k vajíčkam, k cesnakovým i
Medovkový čaj upokojuje, dobre pôsobí na trávenie a pomáha pri tehotenských tažkostiach. Čaj z medovky je vhodný na každodenné popíjanie. | | Návod na prípravu: Zalejte vodou s teplotou 100 °C v pomere 2 čajová lyžica na 0,5 l vody. Necháme 10 minút lúhovať a potom
Čaj z rebríčka má hojivé, posilňujúce, uvoľňujúce a čistiace účinky. | | Návod na prípravu: Bylinu zalejte vriacou vodou v pomere 1 čajová lyžička na 250 ml vody. Nechajte lúhovať 15 minút a následne preceďte. Odporúčajú sa 2 šálky denne. | | Zloženie: Rebríček
Jarná bylinka vhodná na prípravu čaju. Čaj je vhodné užívať pri ochoreniach horných dýchacích ciest. | | Návod na prípravu: Čajovú lyžičku zalejeme 250 ml horúcej vody a necháme luhovať 5 až 10 minút. Konzumuje sa 2x denne. | | Zloženie: Plúcnik lekársky
Juvamed Zlatobyľ obyčajný - vňať, 40 g Bylinný čaj sypaný. Používa sa pri zápale obličiek, močového mechúra, pri kamienkoch a piesku v obličkách
Sypaná hluchavka biela- vňať. Hmotnosť :40 g
Asi každý niekedy počul o skorocelovom sirupe. Zo sušených listov byliny sa však dá ľahko pripraviť aj chutný nálev. Ten môžu piť v rozumných dávkach aj malé deti. Jedná sa o veľmi bezpečnú rastlinu bez známych vedľajších účinkov. | | Návod na prípravu: Čajovú
Koriander vňať - 'ázijský petržlen' - jeho zelené listy majú výraznú sladko-bylinnú chuť a výborne sa hodia do thajského curry. Vňať koriandru sa vďaka svojej aróme často používa k dochuteniu šalátov, polievok a omáčiek. Pozor, existuje tu možnosť závislosti!Stará
Charakteristika: Bylinný čaj sypaný. Zemežlč menšia sa tradične používa na podporu trávenia a na podporu funkcie črevného traktu.Nepoužívajte: U detí. Pri alergii na zložky produktu. Ako náhradu pestrej stravy.Tehotenstvo a dojčenie: Pred použitím sa poraďte s lekárom alebo
Charakteristika: Bylinný čaj sypaný. Rebríček obyčajný prispieva k lepšiemu tráveniu a podporuje odolnosť počas menštruačného cyklu. Potláča symptómy v menopauze.Nepoužívajte: U detí do 3 rokov. Pri alergii na zložky produktu. Ako náhradu pestrej stravy.Tehotenstvo a
Charakteristika: Bylinný čaj sypaný. Droga má protihnačkové, protizápalové a protikŕčové účinky. Používa sa pri hnačkových ochoreniach, pri krvácaní, a pri bolestiach v tráviacom trakte. Stimuluje tvorbu žalúdočnej šťavy. Používa sa aj pri zápaloch v dutine ústnej a
Medovkový čaj upokojuje, dobre pôsobí na trávenie a pomáha pri tehotenských tažkostiach. Čaj z medovky je vhodný na každodenné popíjanie. | | Návod na prípravu: Zalejte vodou s teplotou 100 °C v pomere 2 čajová lyžica na 0,5 l vody. Necháme 10 minút lúhovať a potom
Medovkový čaj upokojuje, dobre pôsobí na trávenie a pomáha pri tehotenských tažkostiach. Čaj z medovky je vhodný na každodenné popíjanie. | | Návod na prípravu: Zalejte vodou s teplotou 100 °C v pomere 2 čajová lyžica na 0,5 l vody. Necháme 10 minút lúhovať a potom
Medovkový čaj upokojuje, dobre pôsobí na trávenie a pomáha pri tehotenských tažkostiach. Čaj z medovky je vhodný na každodenné popíjanie. | | Návod na prípravu: Zalejte vodou s teplotou 100 °C v pomere 2 čajová lyžica na 0,5 l vody. Necháme 10 minút lúhovať a potom
Medovkový čaj upokojuje, dobre pôsobí na trávenie a pomáha pri tehotenských tažkostiach. Čaj z medovky je vhodný na každodenné popíjanie. | | Návod na prípravu: Zalejte vodou s teplotou 100 °C v pomere 2 čajová lyžica na 0,5 l vody. Necháme 10 minút lúhovať a potom
Medovkový čaj upokojuje, dobre pôsobí na trávenie a pomáha pri tehotenských tažkostiach. Čaj z medovky je vhodný na každodenné popíjanie. | | Návod na prípravu: Zalejte vodou s teplotou 100 °C v pomere 2 čajová lyžica na 0,5 l vody. Necháme 10 minút lúhovať a potom
Čaj z rebríčka má hojivé, posilňujúce, uvoľňujúce a čistiace účinky. | | Návod na prípravu: Bylinu zalejte vriacou vodou v pomere 1 čajová lyžička na 250 ml vody. Nechajte lúhovať 15 minút a následne preceďte. Odporúčajú sa 2 šálky denne. | | Zloženie: Rebríček
Čaj z rebríčka má hojivé, posilňujúce, uvoľňujúce a čistiace účinky. | | Návod na prípravu: Bylinu zalejte vriacou vodou v pomere 1 čajová lyžička na 250 ml vody. Nechajte lúhovať 15 minút a následne preceďte. Odporúčajú sa 2 šálky denne. | | Zloženie: Rebríček
Čaj z rebríčka má hojivé, posilňujúce, uvoľňujúce a čistiace účinky. | | Návod na prípravu: Bylinu zalejte vriacou vodou v pomere 1 čajová lyžička na 250 ml vody. Nechajte lúhovať 15 minút a následne preceďte. Odporúčajú sa 2 šálky denne. | | Zloženie: Rebríček
Čaj z rebríčka má hojivé, posilňujúce, uvoľňujúce a čistiace účinky. | | Návod na prípravu: Bylinu zalejte vriacou vodou v pomere 1 čajová lyžička na 250 ml vody. Nechajte lúhovať 15 minút a následne preceďte. Odporúčajú sa 2 šálky denne. | | Zloženie: Rebríček