Plastovy organizér na nože RD27645, čierny

Plastovy organizér na nože RD27645, čierny

Plastovy organizér na nože RD27645, čierny

Ceny a dostupnosť sa môžu meniť aj niekoľko krát za deň. Skontrolujte si aktuálne údaje priamo v e-shopoch. Všetky dostupné farby a veľkosti nájdete priamo v e-shopoch.

Plastovy organizér na nože RD27645, čierny - popis produktu

Moderný blok na kuchynské nože vyrobený z plastuTento držiak na nože je ideálny na to, aby ste mali pri varení po ruke ten správny rezný nástroj. Jednoducho umiestnite trojuholníkový organizér nožov na pracovnú plochu. Do pružnej vložky so štetinami možno zapustiť nože rôznych veľkostí, tvarov a typov. Či už ide o nože na ryby, paradajky, chlieb alebo syr, v plastovom úložisku nožov máte všetko pripravené. Vyberte si tú správnu farbu pre vašu kuchyňu.Nevybavený sklad nožov so štetinamiUskladňujte rôzne kuchynské nože bezpečne a priestorovo úsporným spôsobomFlexibilná vložka štetín chráni čepele a je odnímateľnáNadčasové plastové puzdro v rôznych farbáchVhodné pre nože rôznych typov, tvarov a veľkostíVždy majte po ruke správne rezné nástrojePodrobnosti bloku nožovVeľkosť V x Š x H: cca 22,5 x 13,5 x 12,5 cmPre čepele s maximálnou dĺžkou cca 21,5 cmVáži približne 1,5 kgVyrobené z plastuV rôznych farbáchrozsah doručenia1x univerzálny blok na nože vo farbe podľa vlastného výberuNože nie sú súčasťou baleniaRD 10027645_46

Produkt Plastovy organizér na nože RD27645, čierny patrí do skupiny produktov Kuchynské nože, je v ponuke značky RelaxD v ponuke e-shopu Dizajnove-doplnky.sk.

Plastovy organizér na nože RD27645, čierny - parametre produktu

Plastovy organizér na nože RD27645, čierny - história ceny a dostupnosti

Plastovy organizér na nože RD27645, čierny - ďalšie zaujímavé produkty

Plastovy organizér na nože RD27645, čierny - ako nakúpiť najvýhodnejšie?