Kuchynský organizér so stojanom na nože Tacoma Quttin 1864

Kuchynský organizér so stojanom na nože Tacoma Quttin 1864

Kuchynský organizér so stojanom na nože Tacoma Quttin 1864

Ceny a dostupnosť sa môžu meniť aj niekoľko krát za deň. Skontrolujte si aktuálne údaje priamo v e-shopoch. Všetky dostupné farby a veľkosti nájdete priamo v e-shopoch.

Kuchynský organizér so stojanom na nože Tacoma Quttin 1864 - popis produktu

Kuchynský organizér so stojanom na nože Tacoma a doskou na krájanie Quttin 1864Kompaktný a praktický priehradkový stojan na pracovnú dosku Tacoma sa môže vo vašej kuchyni stať okamžite nenahraditeľným pomocníkom. Poskytuje priestor na ukladanie nožov a malých i veľkých kuchynských nástrojov. Nože sa zasúvajú do plastových slotov, ktoré držia ich ostrie oddelene a bezpečne bez rizika poškriabania. Do stojanov si uložíte nože a náradie, ktoré môžete pri varení potrebovať teda máte priamo po ruke a utriedené bez nutnosti prehrabávať zásuvky kuchynskej linky. Stojany na kuchynské náčinie sú vyrobené z kvalitného nerezového kovu v modernom matnom prevedení. Sada obsahuje aj dosku na krájanie s brúsičom nožov.Parametre:Rozmery stojana na nože: 11x11x235cmRozmery organizéra: 10x10x17Rozmery doska na krájanie: 28x23Hmotnosť: 1,48 kgzent BQ01019971864

Tento produkt nájdete v skupine Kuchynské dosky, je v ponuke značky QUTTIN v ponuke e-shopu Dizajnove-doplnky.sk.

Produkt Kuchynský organizér so stojanom na nože Tacoma Quttin 1864 patrí do skupiny produktov Kuchynské nože, je v ponuke značky QUTTIN v ponuke e-shopu Dizajnove-doplnky.sk.

Kuchynský organizér so stojanom na nože Tacoma Quttin 1864 - parametre produktu

Kuchynský organizér so stojanom na nože Tacoma Quttin 1864 - história ceny a dostupnosti

Kuchynský organizér so stojanom na nože Tacoma Quttin 1864 - ďalšie zaujímavé produkty

Kuchynský organizér so stojanom na nože Tacoma Quttin 1864 - ako nakúpiť najvýhodnejšie?