Party stan 3,5x3 m Dekorhome Biela,Party stan 3,5x3 m Dekorhome Biela

Party stan 3,5x3 m Dekorhome Biela,Party stan 3,5x3 m Dekorhome Biela

Party stan 3,5x3 m Dekorhome Biela,Party stan 3,5x3 m Dekorhome Biela

Ceny a dostupnosť sa môžu meniť aj niekoľko krát za deň. Skontrolujte si aktuálne údaje priamo v e-shopoch. Všetky dostupné farby a veľkosti nájdete priamo v e-shopoch.

Party stan 3,5x3 m Dekorhome Biela,Party stan 3,5x3 m Dekorhome Biela - popis produktu

Tento skladací altánok je ideálny pre každú vonkajšiu akciu, ako sú výstavy, svadby, grilovanie, party, festivaly a pod. Môžete ho tiež nainštalovať do svojho dvora ako priestranný úkryt pred slnkom pre vašu rodinu a hostí. Tento rozkladací stan má veľmi odolný oceľový rám s práškovým nástrekom a pevnú šesťuholníkovú konštrukciu a je celkovo veľmi robustný a vhodný na dlhoročné používanie. Jeho strecha je vyrobená z polyesterovej látky s vrstvou PA a je vodovzdorná. Súčasťou je aj 6 stien zo sieťoviny, ktoré nielen že sa dajú kompletne uzavrieť dvojitými zipsami, ale tiež je možné ich pripevniť k stĺpikom viazacími lankami (súčasťou balenia) pre ľahký prístup a cirkuláciu vzduchu. Montáž je veľmi jednoduchá. Stan je možné tiež ľahko zložiť na skladovanie a prepravu. Inštalačné príslušenstvo, ako sú viazacie laná a kolíky na upevnenie do zeme, je tiež súčasťou balenia. POZNÁMKA: NIKDY tento produkt nepoužívajte za zlého počasia, napríklad pri silnom vetre, hustom daždi, snehu, búrke a pod. Farba:bielasivámodrá Výber farby zvoľte vo variante produktu. Pokiaľ Vami vybraný variant nie je vo výbere, je dočasne nedostupný. Materiál:220 g/m² polyester s PA povlakom / práškovo lakovaná oceľ Rozmery:šírka: 3,1 mdĺžka: 3,6 mvýška: 2,65 m výška po strechu: 2 mdĺžka strany: 1,8 m Hmotnosť:18 kg Dodávané v demonte.,Tento skladací altánok je ideálny pre každú vonkajšiu akciu, ako sú výstavy, svadby, grilovanie, party, festivaly a pod. Môžete ho tiež nainštalovať do svojho dvora ako priestranný úkryt pred slnkom pre vašu rodinu a hostí. Tento rozkladací stan má veľmi odolný oceľový rám s práškovým nástrekom a pevnú šesťuholníkovú konštrukciu a je celkovo veľmi robustný a vhodný na dlhoročné používanie. Jeho strecha je vyrobená z polyesterovej látky s vrstvou PA a je vodovzdorná. Súčasťou je aj 6 stien zo sieťoviny, ktoré nielen že sa dajú kompletne uzavrieť dvojitými zipsami, ale tiež je možné ich pripevniť k stĺpikom viazacími lankami (súčasťou balenia) pre ľahký prístup a cirkuláciu vzduchu. Montáž je veľmi jednoduchá. Stan je možné tiež ľahko zložiť na skladovanie a prepravu. Inštalačné príslušenstvo, ako sú viazacie laná a kolíky na upevnenie do zeme, je tiež súčasťou balenia. POZNÁMKA: NIKDY tento produkt nepoužívajte za zlého počasia, napríklad pri silnom vetre, hustom daždi, snehu, búrke a pod. Farba:bielasivámodrá Výber farby zvoľte vo variante produktu. Pokiaľ Vami vybraný variant nie je vo výbere, je dočasne nedostupný. Materiál:220 g/m² polyester s PA povlakom / práškovo lakovaná oceľ Rozmery:šírka: 3,1 mdĺžka: 3,6 mvýška: 2,65 m výška po strechu: 2 mdĺžka strany: 1,8 m Hmotnosť:18 kg Dodávané v demonte.

Produkt Party stan 3,5x3 m Dekorhome Biela,Party stan 3,5x3 m Dekorhome Biela je možné nájsť medzi produktmi v skupine Záhradné altány, vyrába ho značka Vida, nájdete ho v e-shope Dekorhome.sk.

Tento produkt nájdete v skupine Zahradné stany od značky Vida, nájdete ho u predajcu Dekorhome.sk.

Produkt Party stan 3,5x3 m Dekorhome Biela,Party stan 3,5x3 m Dekorhome Biela patrí do skupiny produktov Záhradná párty, patrí pod značku Vida, v ponuke predajcu Dekorhome.sk.

Party stan 3,5x3 m Dekorhome Biela,Party stan 3,5x3 m Dekorhome Biela - parametre produktu

Party stan 3,5x3 m Dekorhome Biela,Party stan 3,5x3 m Dekorhome Biela - história ceny a dostupnosti

Party stan 3,5x3 m Dekorhome Biela,Party stan 3,5x3 m Dekorhome Biela - ďalšie zaujímavé produkty

Party stan 3,5x3 m Dekorhome Biela,Party stan 3,5x3 m Dekorhome Biela - ako nakúpiť najvýhodnejšie?