Pánsky štýlový batoh sivý - Enrico Benetti Lefl

Pánsky štýlový batoh sivý - Enrico Benetti Lefl

Pánsky štýlový batoh sivý - Enrico Benetti Lefl

Najnižšia cena za posledných 45 dní: 58 €

Ceny a dostupnosť sa môžu meniť aj niekoľko krát za deň. Skontrolujte si aktuálne údaje priamo v e-shopoch. Všetky dostupné farby a veľkosti nájdete priamo v e-shopoch.

Pánsky štýlový batoh sivý - Enrico Benetti Lefl - popis produktu

Predstavujeme Vám veľký batoh v sivej variante s hnedými detailmi so štýlovým dizajnom. Celková kvalita materiálu je zaručená, bol navrhnutý pre každodenné použitie. Kapacita tohto prvotriedneho batohu je 17 litrov. Využijete ho pri cestovaní aj pri pracovnom nasadení. Vnútri hlavného vrecka s duálnym zipsom, ktoré sa otvára takmer až ku dnu, je navyše vystužené vrecko pre notebook (37 x 28 cm). Ten možno ukotviť pásom so suchým zipsom. K bokom sú z vnútorných strán prišité membrány, zabráni sa tak vypadnutiu akéhokoľvek predmetu. Batoh je mäkký s pevnejším, vystuženým dnom, vrátane zadnej strany a popruhov. Ďalšími vreckami, ktoré sú k dispozícii, je vrecko na prednej strane a zvislá kapsa na strane zadnej, obe sú na zips. ✅Veľmi praktickou vychytávkou je fixačný systém popruhov, ktorý umožní prebytok z popruhov zmotať a prichytiť pásikmi so suchým zipsom, viď. foto. Moderné, praktické madlá pre manippuláciu v ruke možno zopnúť klasickým cvočkom. Boky batohu disponujú voľnými vreckami napríklad na občerstvenie alebo dáždnik. Na cestovanie či výlety Vám jednoducho nesmie chýbať značka Enrico Benetti ! Novinka. Objednajte ešte dnes a vyskúšajte, vrátiť ho môžete až za 30 dní! A4: áno Materiál: textil, syntetika Kovanie: chróm Rozmery: 41 x 41 x 14 cm (šírka x výška x hĺbka) merané v najdlhších častiach Dĺžka ucha: 13 cm Dĺžka popruhu: nastaviteľná Kód tovaru: 46161

Produkt Pánsky štýlový batoh sivý - Enrico Benetti Lefl patrí do skupiny produktov Pánske batohy, patrí značke Enrico Benetti, nájdete ho v e-shope Kabea.sk a je dizajnovaný male.

Pánsky štýlový batoh sivý - Enrico Benetti Lefl - parametre produktu

Určeniemale
KategóriaBatohy, Pánske batohy
ZnačkaEnrico Benetti
Určeniemale
E-shopKabea.sk

Pánsky štýlový batoh sivý - Enrico Benetti Lefl - história ceny a dostupnosti

Pánsky štýlový batoh sivý - Enrico Benetti Lefl - ďalšie zaujímavé produkty

Pánsky štýlový batoh sivý - Enrico Benetti Lefl - ako nakúpiť najvýhodnejšie?