Pánsky batoh čierny - Enrico Benetti Palma

Pánsky batoh čierny - Enrico Benetti Palma

Pánsky batoh čierny - Enrico Benetti Palma

Najnižšia cena za posledných 45 dní: 60 €

Ceny a dostupnosť sa môžu meniť aj niekoľko krát za deň. Skontrolujte si aktuálne údaje priamo v e-shopoch. Všetky dostupné farby a veľkosti nájdete priamo v e-shopoch.

Pánsky batoh čierny - Enrico Benetti Palma - popis produktu

Veľký čierny módny batoh od značky Enrico Benetti je nielen praktickým doplnkom, ale aj štýlovým trendy batohom. Objednajte ešte dnes a vyskúšajte, vrátiť ho môžete až za 30 dní! Batoh disponuje dostatočným priestorom na uskladnenie vašich vecí, či už ide o osobné predmety, kozmetiku, alebo elektroniku. Hlavný priestor sa otvára na dvojstranný zips a ponúka viac menších priehradok pre jednoduchšiu organizáciu. Uložíte tu aj 13' notebook (max. 35 x 25 cm). Predná strana ponúka menšie vrecko pre lepší prístup k drobnostiam. Nechýba polstrovanie chrbtovej strany a menšie schované vrecko na zips. Bočné strany batohu ponúknu vrecká na fľašu, alebo dáždnik. Batoh je možné pohodlne nosiť v ruke vďaka designovo moderným ušiam. A4: áno Materiál: polyester Kovanie: čierne Rozmery : 32 x 40 x 12 cm (šírka x výška x hĺbka) Dĺžka ucha: 22 cm Dĺžka popruhu: nastaviteľné Kód tovaru: 62135

Produkt Pánsky batoh čierny - Enrico Benetti Palma je možné nájsť medzi produktmi v skupine Pánske batohy, patrí značke Enrico Benetti, nájdete ho v e-shope Kabea.sk a je dizajnovaný male.

Pánsky batoh čierny - Enrico Benetti Palma - parametre produktu

Určeniemale
KategóriaBatohy, Pánske batohy
ZnačkaEnrico Benetti
Určeniemale
E-shopKabea.sk

Pánsky batoh čierny - Enrico Benetti Palma - história ceny a dostupnosti

Pánsky batoh čierny - Enrico Benetti Palma - ďalšie zaujímavé produkty

Pánsky batoh čierny - Enrico Benetti Palma - ako nakúpiť najvýhodnejšie?