Pánske kožené vrecko na opasok hnedé - Greenwood Snedio

Pánske kožené vrecko na opasok hnedé - Greenwood Snedio

Pánske kožené vrecko na opasok hnedé - Greenwood Snedio

Najnižšia cena za posledných 45 dní: 40 €

Ceny a dostupnosť sa môžu meniť aj niekoľko krát za deň. Skontrolujte si aktuálne údaje priamo v e-shopoch. Všetky dostupné farby a veľkosti nájdete priamo v e-shopoch.

Pánske kožené vrecko na opasok hnedé - Greenwood Snedio - popis produktu

Zháňate ľadvinku alebo vrecko na doklady? Najlepšie z kože, v prírodnej hnedej farbe a takú, ktorá Vám vydrží dlhšiu dobu? Potom sa zamerajte na novú austrálsku značku Greenwood. Kvalitné, ručne vyrábané tašky z brúsenej kože - veríme, že si vyberiete! Objednajte ešte dnes a vyskúšajte! Vrátiť ju môžete až za 30 dní! Zadná strana vrecka má pútko na opasok. Predná strana disponuje dvoma vreckami na zips. Hlavné vrecko je tiež na zips a vo vnútri nájdete priehradky na kreditné karty, doklady alebo vizitky. Drobné škrabance a odreniny nie sú závadou kože, časom a používaním získajú svoj individuálny charakter a patinu. Všetky produkty z brúsenej kože treba impregnovať a mazať, vydržia Vám oveľa dlhšie. A4: nie Materiál: hovädzia koža Kovanie: chróm Rozmery (max.): 15 x 10 x 3,5 cm (šírka x výška x hĺbka) merané v najdlhších častiach Výška ucha: pútko na opasok Dĺžka popruhu: - Kód tovaru: 196607

Produkt Pánske kožené vrecko na opasok hnedé - Greenwood Snedio je možné nájsť medzi produktmi v skupine Pánske tašky, patrí značke GREENWOOD, nájdete ho v e-shope Kabea.sk a je dizajnovaný male.

Tento produkt nájdete v skupine Kožené tašky od značky GREENWOOD, nájdete ho u predajcu Kabea.sk a je prispôsobený male.

Produkt Pánske kožené vrecko na opasok hnedé - Greenwood Snedio patrí do skupiny produktov Ľadvinky na doklady od značky GREENWOOD v ponuke e-shopu Kabea.sk a je dizajnovaný male.

Pánske kožené vrecko na opasok hnedé - Greenwood Snedio - parametre produktu

Pánske kožené vrecko na opasok hnedé - Greenwood Snedio - história ceny a dostupnosti

Pánske kožené vrecko na opasok hnedé - Greenwood Snedio - ďalšie zaujímavé produkty

Pánske kožené vrecko na opasok hnedé - Greenwood Snedio - ako nakúpiť najvýhodnejšie?