Pánska kožená ľadvinka čierna - Hexagona Highlender

Pánska kožená ľadvinka čierna - Hexagona Highlender

Pánska kožená ľadvinka čierna - Hexagona Highlender

Najnižšia cena za posledných 45 dní: 95 €

Ceny a dostupnosť sa môžu meniť aj niekoľko krát za deň. Skontrolujte si aktuálne údaje priamo v e-shopoch. Všetky dostupné farby a veľkosti nájdete priamo v e-shopoch.

Pánska kožená ľadvinka čierna - Hexagona Highlender - popis produktu

Luxusný pánsky model od francúzskej značky Hexagona. Objednajte ešte dnes a vyskúšajte! Vrátiť ju môžete až za 30 dní! Tento čierny model celokoženej pánskej ľadvinky má ľahko vráskavý štýlový dizajn. Bude sa vám hodiť pri cestovaní autom a aj v meste, pri posedení s priateľmi. Uložiť si tu môžete osobné veci ako je telefón, peňaženka a kľúče, prípadne aj nejaké drobnosti. Je oválna, menšia až stredne veľká a dopraje vám dostatok potrebného priestoru. Popruh ľadvinky je látkový, s plastovou sponou, ďalšie detaily popruhu sú z kovu. Hlavné vrecko sa otvára pomocou zipsu, vnútorná látka nesie logo značky, hlavné logo nájdete na prednej strane ľadvinky. Ďalšie dve vrecká sú na prednej a zadnej strane. A4: nie Materiál: hovädzia koža Kovanie: strieborné, chróm Rozmery: 33 x 13 x 7 cm (šírka x výška x hĺbka) merané v najdlhších častiach Výška ucha: - Dĺžka popruhu: max. 99 cm (+/- 3 cm) Kód tovaru: 151116

Tento produkt nájdete v skupine Pánske tašky, patrí značke Hexagona, nájdete ho v e-shope Kabea.sk a je dizajnovaný male.

Produkt Pánska kožená ľadvinka čierna - Hexagona Highlender patrí do skupiny produktov Kožené tašky od značky Hexagona, nájdete ho u predajcu Kabea.sk a je prispôsobený male.

Tento produkt sa nachádza v kategórii Pánske ľadvinky, patrí pod značku Hexagona, v ponuke predajcu Kabea.sk a je vhodný male.

Pánska kožená ľadvinka čierna - Hexagona Highlender - parametre produktu

Pánska kožená ľadvinka čierna - Hexagona Highlender - história ceny a dostupnosti

Pánska kožená ľadvinka čierna - Hexagona Highlender - ďalšie zaujímavé produkty

Pánska kožená ľadvinka čierna - Hexagona Highlender - ako nakúpiť najvýhodnejšie?