Pánska kožená ľadvinka čierna - Hexagona Vingt

Pánska kožená ľadvinka čierna - Hexagona Vingt

Pánska kožená ľadvinka čierna - Hexagona Vingt

Najnižšia cena za posledných 45 dní: 78 €

Ceny a dostupnosť sa môžu meniť aj niekoľko krát za deň. Skontrolujte si aktuálne údaje priamo v e-shopoch. Všetky dostupné farby a veľkosti nájdete priamo v e-shopoch.

Pánska kožená ľadvinka čierna - Hexagona Vingt - popis produktu

Potrebujete novú ľadvinku na svoje osobné veci a doklady? Stará sa už rozpadá? Značka Hexagona a model Vingt je tou správnou voľbou. Tento kvalitný kožený kúsok využijete každý deň, na cestách, v meste aj pri jazde autom. Má moderný dizajn a príjemnú veľkosť pre uloženie všetkých potrebných vecí. Novinka! Objednajte ešte dnes a vyskúšajte, vrátiť ju môžete až za 30 dní! Disponuje tromi vreckami so zipsami. Dve sú na čele ľadvinky a jednu nájdete na zadnej strane. Ľadvinka je mäkšia, celokožená. Popruh je polokožený s kovovými prackami a plátovou sponou. Prednej strane nechýba logo značky. A4: nie Materiál: hovädzia koža Kovanie: tmavostrieborné Rozmery (max.): 33 x 14 x 7,5 cm (šírka x výška x hĺbka) merané v najdlhších častiach Výška ucha: - Dĺžka popruhu: nastaviteľná, max. 93 cm (+/- 3 cm) Kód tovaru: 22A1116

Tento produkt nájdete v skupine Pánske tašky, patrí značke Hexagona, nájdete ho v e-shope Kabea.sk a je dizajnovaný male.

Produkt Pánska kožená ľadvinka čierna - Hexagona Vingt patrí do skupiny produktov Kožené tašky od značky Hexagona, nájdete ho u predajcu Kabea.sk a je prispôsobený male.

Tento produkt sa nachádza v kategórii Ľadvinky na doklady od značky Hexagona v ponuke e-shopu Kabea.sk a je dizajnovaný male.

Pánska kožená ľadvinka čierna - Hexagona Vingt - parametre produktu

Pánska kožená ľadvinka čierna - Hexagona Vingt - história ceny a dostupnosti

Pánska kožená ľadvinka čierna - Hexagona Vingt - ďalšie zaujímavé produkty

Pánska kožená ľadvinka čierna - Hexagona Vingt - ako nakúpiť najvýhodnejšie?