Pánske flísové nohavice typu jogger #7949550

Pánske flísové nohavice typu jogger #7949550

Pánske flísové nohavice typu jogger #7949550

Ceny a dostupnosť sa môžu meniť aj niekoľko krát za deň. Skontrolujte si aktuálne údaje priamo v e-shopoch. Všetky dostupné farby a veľkosti nájdete priamo v e-shopoch.

Pánske flísové nohavice typu jogger - popis produktu

Pánske flísové nohavice typu jogger. Produkt vyrobený z mäkkého na dotyk flísu s technológiou 4FWarm. Majú mierne zúžené nohavice s elastickými lemami a vnútro je príjemne zateplené mikroflísom. Vďaka tomu sú ideálne na chladné dni a budú aj skvelým doplnkom vášho zimného outfitu.   Pánske flísové nohavice typu jogger - VLASTNOSTI: elastický pás so sťahovacou šnúrkou, 2 otvorené bočné vrecká, vzadu 2 zapínané vrecká, elastický lem na manžetách, vnútorná vrstva z mikroflísu zaisťuje tepelný komfort, mäkký na dotyk, hrejivý materiál.

Produkt Pánske flísové nohavice typu jogger #7949550 patrí do skupiny produktov Pánske nohavice, je v ponuke značky 4F, farebný variant je olivovozelená, olivový a je prispôsobený male.

Tento produkt sa nachádza v kategórii Pánske tepláky, je v ponuke značky 4F, farebný variant je olivovozelená, olivový a je prispôsobený male.

Pánske flísové nohavice typu jogger - parametre produktu

Farbaolivovozelená
Určeniemale
KategóriaNohavice, Tepláky, Pánske nohavice, Pánske tepláky, Olivy
Značka4F
Farbaolivovozelená, olivový
Určeniemale

Pánske flísové nohavice typu jogger - história ceny a dostupnosti

Pánske flísové nohavice typu jogger - ďalšie zaujímavé produkty

Pánske flísové nohavice typu jogger - ako nakúpiť najvýhodnejšie?