Pánske teplákové nohavice typu jogger - čierne #9134363

Pánske teplákové nohavice typu jogger - čierne #9134363

Pánske teplákové nohavice typu jogger - čierne #9134363

Ceny a dostupnosť sa môžu meniť aj niekoľko krát za deň. Skontrolujte si aktuálne údaje priamo v e-shopoch. Všetky dostupné farby a veľkosti nájdete priamo v e-shopoch.

Pánske teplákové nohavice typu jogger - čierne - popis produktu

Pánske teplákové nohavice typu jogger sú ideálne ako súčasť ležérneho aj športového každodenného outfitu. Produkt má strih typu regular, ktorý sa pohodlne prispôsobí postave, a zúžené nohavice zakončené elastickým lemom. Teplákový úplet typu french terry je na jednej strane hladký, zatiaľ čo na druhej strane je viditeľná slučková väzba. Úplet v tejto väzbe je mäkší, vzdušnejší a tenší na dotyk. Pánske tepláky 4F sú vyrobené zo materiálu so strednou gramážou 330 gsm, vďaka čomu sú mäkšie a priedušnejšie. Pánske teplákové nohavice sú vyrobené v 100% z bavlny, preto sú odolné a príjemné na dotyk. Nohavice sú bez podšívky, preto sú ľahšie a vhodné na teplejšie dni. Na bokoch sú 2 otvorené vrecká. Elastický pás s vnútornou reguláciou pomocou šnúrky. Pánske teplákové nohavice s elastickým lemom - VLASTNOSTI gramáž: 330 gsm ponúkane veľkosti: S-3XL bez podšívky strih: regular, ktorý pohodlnie prilieha k telu manžety s elastickým lemom produkt je vyrobený v 100% z prírodnej bavlny, preto je mäkký, odolný a príjemný na dotyk jednotné farby, ktoré sa hodia k mnohým outfitom teplákový úplet typu french terry je na jednej strane hladký, zatiaľ čo na druhej strane je viditeľná slučková väzba 2 otvorené bočné vrecká pás s vnútornou reguláciou pomocou šnúrky

Produkt Pánske teplákové nohavice typu jogger - čierne #9134363 je možné nájsť medzi produktmi v skupine Pánske nohavice, je v ponuke značky 4F, farebný variant je černý, ČIERNA v ponuke e-shopu 4Fstore.sk a je prispôsobený male.

Tento produkt nájdete v skupine Pánske tepláky, je v ponuke značky 4F, farebný variant je černý, ČIERNA v ponuke e-shopu 4Fstore.sk a je prispôsobený male.

Pánske teplákové nohavice typu jogger - čierne - parametre produktu

Farbačierna
Určeniemale
KategóriaNohavice, Tepláky, Pánske nohavice, Pánske tepláky
Značka4F
Farbačerný, ČIERNA
Určeniemale
E-shop4Fstore.sk

Pánske teplákové nohavice typu jogger - čierne - história ceny a dostupnosti

Pánske teplákové nohavice typu jogger - čierne - ďalšie zaujímavé produkty

Pánske teplákové nohavice typu jogger - čierne - ako nakúpiť najvýhodnejšie?