Pánske teplákové nohavice typu jogger z organickej bavlny - čierne #9068120

Pánske teplákové nohavice typu jogger z organickej bavlny - čierne #9068120

Pánske teplákové nohavice typu jogger z organickej bavlny - čierne #9068120

Ceny a dostupnosť sa môžu meniť aj niekoľko krát za deň. Skontrolujte si aktuálne údaje priamo v e-shopoch. Všetky dostupné farby a veľkosti nájdete priamo v e-shopoch.

Pánske teplákové nohavice typu jogger z organickej bavlny - čierne - popis produktu

Pánske teplákové nohavice typu jogger sú ideálne ako súčasť ležérneho aj športového každodenného outfitu. Produkt má strih regular, ktorý sa pohodlne prispôsobí postave, a zúžené nohavice zakončené elastickým lemom. Teplákový úplet typu french terry je na jednej strane hladký, zatiaľ čo na druhej strane je viditeľná slučková väzba. Úplet v tejto väzbe je mäkší, vzdušnejší a tenší na dotyk. Pánske tepláky 4F sú vyrobené zo materiálu so strednou gramážou 320 gsm, vďaka čomu sú mäkšie a priedušnejšie. Pánske teplákové nohavice sú vyrobené v 80% z organickej bavlny, ktorá je vďaka hrubším vláknam a špeciálnemu spracovaniu oveľa odolnejšia a pružnejšia. Umožňuje pokožke dýchať a dobre absorbuje vlhkosť. Vďaka prísade polyesteru(20%) materiál si zachováva svoj strih a je odolný voči opotrebovaniu aj počas mnohých sezón. Nohavice sú bez podšívky, preto sú ľahšie a vhodné na teplejšie dni. Na bokoch sú 2 otvorené vrecká. Okrem toho je na zadnej strane otvorené vrecko. Elastický pás s vnútornou reguláciou pomocou šnúrky. Pozrite si: Tepláky - príručka Pánske teplákové nohavice s elastickým lemom - VLASTNOSTI gramáž: 320 gsm ponúkane veľkosti: S-3XL bez podšívky strih: regular, ktorý pohodlnie prilieha k telu manžety s elastickým lemom produkt vyrobený v 80% z organickej bavlny, ktorá umožňuje pokožke dýchať a dobre absorbuje vlhkosť vďaka prísade polyesteru (20%) materiál si zachováva svoj strih a je odolný voči opotrebovaniu aj počas mnohých sezón jednotné farby na doplnenie akéhokoľvek outfitu teplákový úplet typu french terry je na jednej strane hladký, zatiaľ čo na druhej strane je viditeľná slučková väzba 2 otvorené bočné vrecká vzadu 1 otvorené vrecko pás s vnútornou reguláciou pomocou šnúrky

Produkt Pánske teplákové nohavice typu jogger z organickej bavlny - čierne #9068120 je možné nájsť medzi produktmi v skupine Pánske nohavice, je v ponuke značky 4F, farebný variant je černý, ČIERNA v ponuke e-shopu 4Fstore.sk a je prispôsobený male.

Tento produkt nájdete v skupine Pánske tepláky, je v ponuke značky 4F, farebný variant je černý, ČIERNA v ponuke e-shopu 4Fstore.sk a je prispôsobený male.

Pánske teplákové nohavice typu jogger z organickej bavlny - čierne - parametre produktu

Farbačierna
Určeniemale
KategóriaNohavice, Tepláky, Pánske nohavice, Pánske tepláky
Značka4F
Farbačerný, ČIERNA
Určeniemale
E-shop4Fstore.sk

Pánske teplákové nohavice typu jogger z organickej bavlny - čierne - história ceny a dostupnosti

Pánske teplákové nohavice typu jogger z organickej bavlny - čierne - ďalšie zaujímavé produkty

Pánske teplákové nohavice typu jogger z organickej bavlny - čierne - ako nakúpiť najvýhodnejšie?