Pánske casual ponožky pred členok (5-pack) - biele

Pánske casual ponožky pred členok (5-pack) - biele

Pánske casual ponožky pred členok (5-pack) - biele

Ceny a dostupnosť sa môžu meniť aj niekoľko krát za deň. Skontrolujte si aktuálne údaje priamo v e-shopoch. Všetky dostupné farby a veľkosti nájdete priamo v e-shopoch.

Pánske casual ponožky pred členok (5-pack) - biele - popis produktu

Casual ponožky sú ideálnou voľbou na každodenné nosenie. Vďaka použitiu mäkkých a pružných vlákien sa prispôsobujú tvaru chodidla a zabezpečujú pohodlie. Produkt s dĺžkou pred členok. Pánske bavlnené ponožky sú vyrobené v 69% z bavlny, vďaka čomu sú mäkké, odolné a príjemné na dotyk. Vďaka prísade polyamidu (28%) je materiál odolnejší voči roztiahnutiu a pokrčeniu. Logo 4F umiestnené na strednej časti chodidla. Súčasťou balenia je 5 párov. Elastický materiál zaručuje správnu priliehavosť k chodidlu. Ploché švy na špičke zvyšujú pohodlie a predchádzajú podráždeniu pokožky a vzniku odrenín. Strategicky umiestnené elastické lemy udržujú ponožku v správnej polohe. Pánske ponožky - VLASTNOSTI: ponúkane veľkosti: 39-46 dĺžka pred členok produkt je vyrobený v 69% z bavlny, preto je mäkký, odolný a príjemný na dotyk vďaka prísade polyamidu (28 %) je materiál odolnejší voči roztiahnutiu a pokrčeniu jednotné farby na doplnenie akéhokoľvek outfitu logo 4F umiestnené na strednej časti chodidla obsah balenia: 5 párov elastický materiál zaručuje správnu priliehavosť ploché švy na špičke prinášajú používateľský komfort strategicky umiestnené elastické lemy

Tento produkt sa nachádza v kategórii Pánske ponožky, je v ponuke značky 4F, farebný variant je biela a je prispôsobený male.

Pánske casual ponožky pred členok (5-pack) - biele - parametre produktu

Farbabiela
Určeniemale
KategóriaPonožky, Pánske ponožky
Značka4F
Farbabiela
Určeniemale

Pánske casual ponožky pred členok (5-pack) - biele - história ceny a dostupnosti

Pánske casual ponožky pred členok (5-pack) - biele - ďalšie zaujímavé produkty

Pánske casual ponožky pred členok (5-pack) - biele - ako nakúpiť najvýhodnejšie?