Pánske tréningové ponožky pred členok (3-pack) - biele

Pánske tréningové ponožky pred členok (3-pack) - biele

Pánske tréningové ponožky pred členok (3-pack) - biele

Ceny a dostupnosť sa môžu meniť aj niekoľko krát za deň. Skontrolujte si aktuálne údaje priamo v e-shopoch. Všetky dostupné farby a veľkosti nájdete priamo v e-shopoch.

Pánske tréningové ponožky pred členok (3-pack) - biele - popis produktu

Pánske tréningové ponožky sú vytvorené, aby poskytovali pohodlie pri rôznych typoch tréningu, a sú ideálnou voľbou pre ľudí s aktívnym životným štýlom. Mäkké, elastické a rýchloschnúce vlákna sa dokonale prispôsobia tvaru chodidla, čím zabezpečujú pohodlie, a použité technológie poskytujú podporu aj počas najintenzívnejšieho cvičenia - či už v posilňovni, na bicykli alebo počas behu. Produkt s dĺžkou pred členok. Pánske rýchloschnúce ponožky sú vyrobené zo syntetického materiálu, ktorý poskytuje odolnosť a ľahko sa čistí. Vďaka prísade elastanu (3%) produkt je mierne elastický a drží svoj tvar. Má rýchloschnúce vlákna s technológiou 4FDry, ktorá podporuje odvod vlhkosti smerom od tela. Logo 4F umiestnené na strednej časti chodidla. Súčasťou balenia sú 3 páry. Elastický materiál zaručuje správnu priliehavosť k chodidlu. Ploché švy na špičke zvyšujú pohodlie a predchádzajú podráždeniu pokožky a vzniku odrenín. Voľné lemy udržujú ponožku v správnej polohe. Profilovaná manžeta chráni Achillovu šľachu. Spevnené prvky v oblasti palcov a päty. Pánske tréningové ponožky - VLASTNOSTI: ponúkane veľkosti: 39-46 dĺžka pred členok produkt je vyrobený zo syntetického materiálu, ktorý poskytuje odolnosť a ľahko sa čistí mierne elastický materiál vďaka prísade elastanu (3%) jednotné farby na doplnenie akéhokoľvek outfitu logo 4F umiestnené na strednej časti chodidla obsah balenia 3 páry elastický materiál zaručuje správnu priliehavosť ploché švy na špičke prinášajú používateľský komfort netlačiace lemy profilovaná manžeta chráni Achillovu šľachu spevnené prvky v oblasti palcov a päty rýchloschnúci materiál s technológiou 4FDry zaručuje odvod vlhkosti navonok

Produkt Pánske tréningové ponožky pred členok (3-pack) - biele je možné nájsť medzi produktmi v skupine Pánske ponožky, je v ponuke značky 4F, farebný variant je biela, bílý v ponuke e-shopu 4Fstore.sk a je prispôsobený male.

Pánske tréningové ponožky pred členok (3-pack) - biele - parametre produktu

Farbabiela
Určeniemale
KategóriaPonožky, Pánske ponožky
Značka4F
Farbabiela, bílý
Určeniemale
E-shop4Fstore.sk

Pánske tréningové ponožky pred členok (3-pack) - biele - história ceny a dostupnosti

Pánske tréningové ponožky pred členok (3-pack) - biele - ďalšie zaujímavé produkty

Pánske tréningové ponožky pred členok (3-pack) - biele - ako nakúpiť najvýhodnejšie?