Pánske casual členkové ponožky (3-pack) - biele

Pánske casual členkové ponožky (3-pack) - biele

Pánske casual členkové ponožky (3-pack) - biele

Ceny a dostupnosť sa môžu meniť aj niekoľko krát za deň. Skontrolujte si aktuálne údaje priamo v e-shopoch. Všetky dostupné farby a veľkosti nájdete priamo v e-shopoch.

Pánske casual členkové ponožky (3-pack) - biele - popis produktu

Pánske členkové ponožky sú ideálnou voľbou na každodenné aktivity. Vďaka použitiu mäkkých a pružných vlákien sa prispôsobujú tvaru chodidla a zabezpečujú pohodlie. Dĺžka pred členok. Ideálne sa hodia do obuvi s nízkym zvrškom. Produkt vyrobený v 77% z bavlny, vďaka čomu je mäkký, odolný a príjemný na dotyk. Vďaka prísade polyamidu (20%) je materiál odolnejší voči roztiahnutiu a pokrčeniu. Členkové ponožky majú na priehlavku logo 4F. Multipack: 3 páry v balení. Pánske bavlnené ponožky sú vyrobené z elastického materiálu, ktorý tesne prilieha k chodidlu. Voľné lemy udržujú ponožku v správnej polohe. Pánske ponožky - VLASTNOSTI: ponúkane veľkosti: 39-46 strih: členkové ponožky (no-show) s dĺžkou pod členok produkt je vyrobený v 77% z bavlny, preto je mäkký, odolný a príjemný na dotyk vďaka prísade polyamidu (20%) je materiál odolnejší voči roztiahnutiu a pokrčeniu jednotné farby, ktoré sa hodia k mnohým outfitom logo 4F umiestnené na strednej časti chodidla obsah balenia 3 páry elastický materiál zaručuje správnu priliehavosť netlačiace lemy

Tento produkt nájdete v skupine Pánske ponožky, je v ponuke značky 4F, farebný variant je biela, bílý v ponuke e-shopu 4Fstore.sk a je prispôsobený male.

Pánske casual členkové ponožky (3-pack) - biele - parametre produktu

Farbabiela
Určeniemale
KategóriaPonožky, Pánske ponožky
Značka4F
Farbabiela, bílý
Určeniemale
E-shop4Fstore.sk

Pánske casual členkové ponožky (3-pack) - biele - história ceny a dostupnosti

Pánske casual členkové ponožky (3-pack) - biele - ďalšie zaujímavé produkty

Pánske casual členkové ponožky (3-pack) - biele - ako nakúpiť najvýhodnejšie?