Pánska taška na notebook čierna - Enrico Benetti Zaal

Pánska taška na notebook čierna - Enrico Benetti Zaal

Pánska taška na notebook čierna - Enrico Benetti Zaal

Najnižšia cena za posledných 45 dní: 66 €

Ceny a dostupnosť sa môžu meniť aj niekoľko krát za deň. Skontrolujte si aktuálne údaje priamo v e-shopoch. Všetky dostupné farby a veľkosti nájdete priamo v e-shopoch.

Pánska taška na notebook čierna - Enrico Benetti Zaal - popis produktu

Pánska taška na notebook aj do práce, v čiernej farbe s červenými detailmi od značky Enrico Benetti. S touto taškou bude každá vaša pracovná schôdzka hračkou. Ponúka dva samostatné úložné priestory na zips. Vnútri hlavných priestorov nájdete priehradku na notebook (max. 35 x 28 cm), organizéry na drobnosti, voľné priehradky aj priehradky na zips. Predná aj zadná strana tašky ponúka celkom tri vrecká na zips. Súčasťou je odnímateľný, nastaviteľný, látkový popruh s vystuženým pojazdom na nosenie cez plece. Tašku je možné nosiť aj v ruke vďaka dvom pevným ušiam. Objednajte ešte dnes a vyskúšajte! Vrátiť môžete do 30 dní. A4: áno Materiál: polyester Kovanie: tmavostrieborné Rozmery (max.): 43 x 32 x 12 cm (šírka x výška x hĺbka) Dĺžka ucha: 35 cm Dĺžka popruhu: nastaviteľný, odnímateľný Kód tovaru: 47232

Tento produkt nájdete v skupine Pánske tašky, patrí značke Enrico Benetti, nájdete ho v e-shope Kabea.sk a je dizajnovaný male.

Produkt Pánska taška na notebook čierna - Enrico Benetti Zaal patrí do skupiny produktov Tašky na notebook, vyrába ho značka Enrico Benetti, nájdete ho v e-shope Kabea.sk a je určený male.

Pánska taška na notebook čierna - Enrico Benetti Zaal - parametre produktu

Pánska taška na notebook čierna - Enrico Benetti Zaal - história ceny a dostupnosti

Pánska taška na notebook čierna - Enrico Benetti Zaal - ďalšie zaujímavé produkty

Pánska taška na notebook čierna - Enrico Benetti Zaal - ako nakúpiť najvýhodnejšie?