Pánska taška na notebook čierna - Enrico Benetti Tauten

Pánska taška na notebook čierna - Enrico Benetti Tauten

Pánska taška na notebook čierna - Enrico Benetti Tauten

Ceny a dostupnosť sa môžu meniť aj niekoľko krát za deň. Skontrolujte si aktuálne údaje priamo v e-shopoch. Všetky dostupné farby a veľkosti nájdete priamo v e-shopoch.

Pánska taška na notebook čierna - Enrico Benetti Tauten - popis produktu

Kvalitná taška na notebook v čiernej farbe s červenými detailmi od značky Enrico Benetti . Hlavné vrecko sa otvára na zips, vo vnútri pohodlne uložíte 15' notebook do samostatnej vystuženej priehradky. Hlavné vrecko ponúkne ešte dve sieťované priehradky . Novinka! Objednajte ešte dnes a vyskúšajte, vrátiť ju môžete až za 30 dní! Predná aj zadná strana tašky má vrecko na zips na uloženie ďalšieho príslušenstva. A4: áno Materiál: polyester Kovanie: tmavo strieborné Rozmery (max.): 42 x 31 x 7 cm (šírka x výška x hĺbka) Dĺžka ucha: 27 cm Dĺžka popruhu: odnímateľný, nastaviteľná Kód tovaru: 47183

Tento produkt sa nachádza v kategórii Pánske tašky, patrí značke Enrico Benetti, nájdete ho v e-shope Kabea.sk a je dizajnovaný male.

Produkt Pánska taška na notebook čierna - Enrico Benetti Tauten je možné nájsť medzi produktmi v skupine Tašky na notebook, vyrába ho značka Enrico Benetti, nájdete ho v e-shope Kabea.sk a je určený male.

Pánska taška na notebook čierna - Enrico Benetti Tauten - parametre produktu

Určeniemale
KategóriaTašky, Notebooky, Pánske tašky, Tašky na notebook
ZnačkaEnrico Benetti
Určeniemale
E-shopKabea.sk

Pánska taška na notebook čierna - Enrico Benetti Tauten - história ceny a dostupnosti

Pánska taška na notebook čierna - Enrico Benetti Tauten - ďalšie zaujímavé produkty

Pánska taška na notebook čierna - Enrico Benetti Tauten - ako nakúpiť najvýhodnejšie?