Pánska kožená taška tmavo hnedá - Greenwood Maroon 2

Pánska kožená taška tmavo hnedá - Greenwood Maroon 2

Pánska kožená taška tmavo hnedá - Greenwood Maroon 2

Najnižšia cena za posledných 45 dní: 104 €

Ceny a dostupnosť sa môžu meniť aj niekoľko krát za deň. Skontrolujte si aktuálne údaje priamo v e-shopoch. Všetky dostupné farby a veľkosti nájdete priamo v e-shopoch.

Pánska kožená taška tmavo hnedá - Greenwood Maroon 2 - popis produktu

Objednajte ešte dnes a vyskúšajte, vrátiť ju môžete až za 30 dní! Predstavujeme Vám novú značku Greenwood . Produkty tejto značky sú veľmi kvalitné, ručne šité, v modernom a športovo elegantnom štýle. Bude Vám skvelým úložiskom pre doklady, telefón, kľúče a aj ďalšie osobné veci. Chlopňa sa otvára štýlovým, moderným pásom s magnetickým nitom. Pod klopou nájdete kapsičku so zipsom a voľnou väčšie vrecko s organizérom na telefón a prepisovačky. Hlavné vrecko sa otvára zipsom, je delená prepážkou s koženým lemom. Na zadnej vnútornej i vonkajšej strane sú ďalšie vrecká so zipsom. Do tašky si môžete dať aj tablet. Popruh je polokožené. Menšie škvrny, matné sfarbenie či menšie odřeninky (šrámy) nie sú vady kože. Všetky tašky Greenwood majú patinu, časom a používaním sa teda krásne vyhladí. A4: nie (v najhorších prípadoch áno) Materiál: hovädzia koža Kovanie: tmavo strieborné Rozmery (max.): 28 x 30 x 8,5 cm (šírka x výška x hĺbka) merané v najdlhších častiach Výška ucha: - Dĺžka popruhu: nastaviteľná, max. 156 cm (tolerancia + - 5 cm) Kód tovaru: 836

Produkt Pánska kožená taška tmavo hnedá - Greenwood Maroon 2 patrí do skupiny produktov Pánske tašky, patrí značke GREENWOOD, nájdete ho v e-shope Kabea.sk a je dizajnovaný male.

Tento produkt sa nachádza v kategórii Kožené tašky od značky GREENWOOD, nájdete ho u predajcu Kabea.sk a je prispôsobený male.

Pánska kožená taška tmavo hnedá - Greenwood Maroon 2 - parametre produktu

Určeniemale
KategóriaTašky, Pánske tašky, Kožené tašky
ZnačkaGREENWOOD
Určeniemale
E-shopKabea.sk

Pánska kožená taška tmavo hnedá - Greenwood Maroon 2 - história ceny a dostupnosti

Pánska kožená taška tmavo hnedá - Greenwood Maroon 2 - ďalšie zaujímavé produkty

Pánska kožená taška tmavo hnedá - Greenwood Maroon 2 - ako nakúpiť najvýhodnejšie?