Moderná pánska kožená crossbody taška Ismauelo, hnedá

Moderná pánska kožená crossbody taška Ismauelo, hnedá

Moderná pánska kožená crossbody taška Ismauelo, hnedá

Najnižšia cena za posledných 45 dní: 80 €

Ceny a dostupnosť sa môžu meniť aj niekoľko krát za deň. Skontrolujte si aktuálne údaje priamo v e-shopoch. Všetky dostupné farby a veľkosti nájdete priamo v e-shopoch.

Moderná pánska kožená crossbody taška Ismauelo, hnedá - popis produktu

Kožená crossbody taška pre mužov v hnedej prírodnej verzii od značky Greenwood. Objednajte ešte dnes a vyskúšajte! Vrátiť ju môžete až za 30 dní! Ručne vyrobená, prešívaná taška má chlopňu na magnetický cvok, na chlopni aj pod ňou nájdete vrecká so zipsami a ďalšie vrecko je aj na zadnej strane tašky. Hlavné vrecko otvoríte zipsom, vo vnútri určite využijete nielen delený priestor, ale aj menšie vrecká na cennosti a na telefón. Popruh je kožený, podšitý jemným polyesterom, nedôjde tak k odreniu vášho saka ani bundy. Kvalita, ktorú spoznáte na prvý pohľad aj dotyk. A4: nie Materiál: hovädzia koža Kovanie: tmavostrieborné Rozmery (max.): 22 x 26,5 x 9 cm (šírka x výška x hĺbka) merané v najdlhších častiach Výška ucha: - Dĺžka popruhu: nastaviteľná Kód tovaru: 6307

Produkt Moderná pánska kožená crossbody taška Ismauelo, hnedá je možné nájsť medzi produktmi v skupine Pánske tašky, patrí značke GREENWOOD, nájdete ho v e-shope Kabea.sk a je dizajnovaný male.

Tento produkt nájdete v skupine Kožené tašky od značky GREENWOOD, nájdete ho u predajcu Kabea.sk a je prispôsobený male.

Produkt Moderná pánska kožená crossbody taška Ismauelo, hnedá patrí do skupiny produktov Crossbody tašky, je v ponuke značky GREENWOOD v ponuke e-shopu Kabea.sk a je určený male.

Moderná pánska kožená crossbody taška Ismauelo, hnedá - parametre produktu

Moderná pánska kožená crossbody taška Ismauelo, hnedá - história ceny a dostupnosti

Moderná pánska kožená crossbody taška Ismauelo, hnedá - ďalšie zaujímavé produkty

Moderná pánska kožená crossbody taška Ismauelo, hnedá - ako nakúpiť najvýhodnejšie?