Orthomovement Standard Insole Sport #5328547

Orthomovement Standard Insole Sport #5328547

Orthomovement Standard Insole Sport #5328547

Ceny a dostupnosť sa môžu meniť aj niekoľko krát za deň. Skontrolujte si aktuálne údaje priamo v e-shopoch. Všetky dostupné farby a veľkosti nájdete priamo v e-shopoch.

Orthomovement Standard Insole Sport - popis produktu

Vložky do topánok Orthomovement Standard Insole Sport:Výstelka Orthomovement Standard Insole Sport  je špeciálne určená pre rôzne typy športových topánok. Vrchná vrstva minimalizuje odreniny a pľuzgiere, zatiaľ čo polyetylénová vrstva pohlcuje vibrácie a poskytuje tak chodidlám maximálny komfort.  V oblasti päty je navyše umiestnená prídavná zóna takisto eliminujúca vibrácie, ktorá zaistí ideálny došľap. Vložka do topánok Orthomovement Standard Insole Sport ponúka športovcom skutočne perfektné pohodlie. Kľúčové vlastnosti výstelky do topánok Orthomovement Standard Insole SportVložka do topánok Orthomovement je určená pre rôzne typy športových topánokVrchná vrstva pri behu minimalizuje odreniny a pľuzgierePolyetylénová vrstva pohlcuje vibrácie Výstelka Orthomovement Standard Insole Sport poskytuje chodidlám maximálny komfort Prídavná zóna v oblasti päty zaistí ideálny došľapFarebné vyhotovenie: sivo-čierneVeľkosti: 39/40, 41/42, 43/44 a 45/46 EU

Produkt Orthomovement Standard Insole Sport #5328547 je možné nájsť medzi produktmi v skupine Vložky do topánok, patrí značke Errea, Orthomovement, nájdete ho u predajcu Alza.sk.

Orthomovement Standard Insole Sport - parametre produktu

Orthomovement Standard Insole Sport - história ceny a dostupnosti

Orthomovement Standard Insole Sport - ďalšie zaujímavé produkty

Orthomovement Standard Insole Sport - ako nakúpiť najvýhodnejšie?