Orthomovement Upgrade Running Insole #6094750

Orthomovement Upgrade Running Insole #6094750

Orthomovement Upgrade Running Insole #6094750

Ceny a dostupnosť sa môžu meniť aj niekoľko krát za deň. Skontrolujte si aktuálne údaje priamo v e-shopoch. Všetky dostupné farby a veľkosti nájdete priamo v e-shopoch.

Orthomovement Upgrade Running Insole - popis produktu

Vložky do topánok Orthomovement Upgrade Running Insole: Bežecká vložka do topánok Orthomovement Upgrade Running Insole je špeciálne navrhnutá pre rôzne typy bežeckej obuvi. Vrchná vrstva zo špeciálneho materiálu Nylex minimalizuje odreniny a pľuzgiere, zatiaľ čo spodná vrstva s technológiou D30 v kombinácii s pružným materiálom E.V.A. pohlcuje vibrácie a poskytuje chodidlám maximálne pohodlie. Sú tu tiež zábrany v dvoch pozdĺžnych klenbách chodidla, ktoré zvyšujú jeho prirodzenú funkciu a stabilitu vašich pohybových vzorov v každom kroku. Vložka Orthomovement Upgrade Running Insole ponúka športovcom skutočne dokonalé pohodlie počas ich športových výkonov.  Kľúčové vlastnosti bežeckej vložky do topánok Orthomovement Upgrade Running InsoleVložka do topánok Orthomovement Running určená do rôznych typov bežeckej obuviVrchná vrstva z materiálu Nylex minimalizuje odreniny a pľuzgiere počas behuSpodná vrstva účinne absorbuje vibrácie vďaka technológii D30Vložka Orthomovement Upgrade Running Insole poskytuje maximálne pohodlie pre chodidláAnatomická podložka pod pätu zaisťuje ideálny došľapBariéry v pozdĺžnych klenbách chodidla zvyšujú jeho prirodzenú funkciu a stabilituFarebné vyhotovenie: sivo-čierno-oranžovéNa výber množstvo rôznych veľkostí

Produkt Orthomovement Upgrade Running Insole #6094750 patrí do skupiny produktov Vložky do topánok, patrí značke Orthomovement, nájdete ho u predajcu Alza.sk.

Orthomovement Upgrade Running Insole - parametre produktu

Orthomovement Upgrade Running Insole - história ceny a dostupnosti

Orthomovement Upgrade Running Insole - ďalšie zaujímavé produkty

Orthomovement Upgrade Running Insole - ako nakúpiť najvýhodnejšie?