Orthomovement Standard Insole Football #57464

Orthomovement Standard Insole Football #57464

Orthomovement Standard Insole Football #57464

Ceny a dostupnosť sa môžu meniť aj niekoľko krát za deň. Skontrolujte si aktuálne údaje priamo v e-shopoch. Všetky dostupné farby a veľkosti nájdete priamo v e-shopoch.

Orthomovement Standard Insole Football - popis produktu

Vložky do topánok Orthomovement Standard Insole Football: Výstelka Orthomovement Standard Insole Football je špeciálne určená pre futbalovú obuv. Pri chôdzi aj behu pohlcuje vibrácie, minimalizuje odreniny a pľuzgiere a poskytuje tak chodidlám maximálny komfort.  Vložka do topánok je opatrená špeciálnou vrstvou Anti Slip, vďaka ktorej skvele sedí a v topánkach sa nekĺže, a možno ju tiež upraviť podľa potreby. Vložka do topánok Orthomovement Standard Insole Football ponúka hráčom skutočne perfektné pohodlie.  Kľúčové vlastnosti výstelky do topánok Orthomovement Standard Insole FootballVložka do topánok Orthomovement je určená pre futbalovú obuvPri chôdzi aj behu pohlcuje vibrácie, minimalizuje odreniny a pľuzgiereOrthomovement Standard Insole Football poskytuje chodidlám maximálny komfort Opatrená špeciálnou Anti Slipovou vrstvou, vďaka ktorej skvele sedí a v topánkach sa nešmýkaFarebné vyhotovenie: sivé Veľkosti: 35/36, 37/38, 39/40, 41/42, 43/44 a 45/46 EU

Produkt Orthomovement Standard Insole Football #57464 patrí do skupiny produktov Vložky do topánok, patrí značke Errea, Orthomovement, nájdete ho u predajcu Alza.sk.

Orthomovement Standard Insole Football - parametre produktu

Orthomovement Standard Insole Football - história ceny a dostupnosti

Orthomovement Standard Insole Football - ďalšie zaujímavé produkty

Orthomovement Standard Insole Football - ako nakúpiť najvýhodnejšie?