Originálna lesklá dámska kabelka čierna - MARIA C Juniper

Originálna lesklá dámska kabelka čierna - MARIA C Juniper

Originálna lesklá dámska kabelka čierna - MARIA C Juniper

Ceny a dostupnosť sa môžu meniť aj niekoľko krát za deň. Skontrolujte si aktuálne údaje priamo v e-shopoch. Všetky dostupné farby a veľkosti nájdete priamo v e-shopoch.

Originálna lesklá dámska kabelka čierna - MARIA C Juniper - popis produktu

S miernou dávkou extravagancie sa Vám predstavuje čierna kabelka Juniper od MARIA C. Táto originálna kabelka je určená predovšetkým debavedomým ženám, ktoré nechcú zapadnúť v dave a idú s dobou. S touto kabelkou budete doslova žiariť do okolia. Je mäkká, strednej veľkosti s pevným dnom opatreným cvočkami proti poškrabaniu. Detaily kabelky sú opatrené kovovými cvočkami, čo dodáva kabelke mierne extravagantný ráz. Vnútri kabelky je priestorné hlavné vrecko, ktoré sa zatvára na dva protichodné zipsy. Hlavné vrecko je obšité menšími kapsičkami na drobnosti a jedným väčším vreckom na zips. Na zadnej strane kabelky je ďalšia kapsička na zips. Nosiť sa dá v ruke, na predlaktí alebo cez rameno. Má odnímateľný a nastaviteľný popruh. Objednajte ešte a vyskúšajte, vrátiť ju môžete až do 30 dní! A4: áno Materiál:  syntetická koža Kovanie: tmavé strieborné Rozmery (max.): 42 x 28 x 17 cm (šírka x výška x hĺbka) Výška ucha: 19 cm (merané od ohybu ucha kolmo ku kabelke) Dĺžka popruhu: nastaviteľný, odnímateľný Kód tovaru: MC210

Tento produkt nájdete v skupine Dámské kabelky, je v ponuke značky Maria C. v ponuke e-shopu Kabea.sk a je vhodný female.

Originálna lesklá dámska kabelka čierna - MARIA C Juniper - parametre produktu

Určeniefemale
KategóriaKabelky, Dámské kabelky
ZnačkaMaria C.
Určeniefemale
E-shopKabea.sk

Originálna lesklá dámska kabelka čierna - MARIA C Juniper - história ceny a dostupnosti

Originálna lesklá dámska kabelka čierna - MARIA C Juniper - ďalšie zaujímavé produkty

Originálna lesklá dámska kabelka čierna - MARIA C Juniper - ako nakúpiť najvýhodnejšie?