Dámská kabelka čierna - Maria C Stella

Dámská kabelka čierna - Maria C Stella

Dámská kabelka čierna - Maria C Stella

Ceny a dostupnosť sa môžu meniť aj niekoľko krát za deň. Skontrolujte si aktuálne údaje priamo v e-shopoch. Všetky dostupné farby a veľkosti nájdete priamo v e-shopoch.

Dámská kabelka čierna - Maria C Stella - popis produktu

Štýlová čierna kabelka s nevšedným dizajnom a praktickým využitím, to je Stella od značky Maria C. Hlavné vrecko na zips je rozdelené priehradkou, ktorá je taktiež na zips, a ponúka aj ďalšie vedľajšie priehradky pre bezpečné a prehľadné uloženie vašich vecí. Z vonkajšej zadnej strany kabelka ponúka ďalšie uzatvárateľné vrecko. Z prednej strany zaujme nariasenými okrajmi a asymetrickým zipsom na boku. Ucho je dostatočne dlhé a pevné na pohodlné nosenie na ramene alebo v ruke. Tento vkusný módny kúsok však môžete doplniť aj o popruh nastaviteľnej dĺžky, ktorý vám umožní nosenie cez plece a do kríža. Objednajte ešte dnes a vyskúšajte! Vrátiť ju môžete do 30 dní!   A4: áno Materiál: syntetická koža Kovanie: tmavostrieborné Rozmery (max.): 40 x 33 x 13 cm Výška ucha: nastaviteľný Dĺžka popruhu: 44 cm Kód tovaru: MC473

Tento produkt nájdete v skupine Dámské kabelky, je v ponuke značky Maria C. v ponuke e-shopu Kabea.sk a je vhodný female.

Dámská kabelka čierna - Maria C Stella - parametre produktu

Určeniefemale
KategóriaKabelky, Dámské kabelky
ZnačkaMaria C.
Určeniefemale
E-shopKabea.sk

Dámská kabelka čierna - Maria C Stella - história ceny a dostupnosti