Vynikajúca zmes na ochutenie jedál a polievok. | | Návod na prípravu: Určené na priamu konzumáciu. | | Zloženie: Mrkva, zeler, cesnak, kurkuma, ligurček, paštrnák, petržlen, petržlenová vňať, pór, paprika červená, paprika zelená, cibuľa, morská soľ. | | Upozornenie:
Vynikajúca zmes na ochutenie jedál a polievok. | | Návod na prípravu: Určené na priamu konzumáciu. | | Zloženie: Mrkva, zeler, cesnak, kurkuma, ligurček, paštrnák, petržlen, petržlenová vňať, pór, paprika červená, paprika zelená, cibuľa, morská soľ. | | Upozornenie:
Vynikajúca zmes na ochutenie jedál a polievok. | | Návod na prípravu: Určené na priamu konzumáciu. | | Zloženie: Mrkva, zeler, cesnak, kurkuma, ligurček, paštrnák, petržlen, petržlenová vňať, pór, paprika červená, paprika zelená, cibuľa, morská soľ. | | Upozornenie:
Vynikajúca zmes na ochutenie jedál a polievok. | | Návod na prípravu: Určené na priamu konzumáciu. | | Zloženie: Mrkva, zeler, cesnak, kurkuma, ligurček, paštrnák, petržlen, petržlenová vňať, pór, paprika červená, paprika zelená, cibuľa, morská soľ. | | Upozornenie:
Vynikajúca zmes na ochutenie jedál a polievok. | | Návod na prípravu: Určené na priamu konzumáciu. | | Zloženie: Mrkva, zeler, cesnak, kurkuma, ligurček, paštrnák, petržlen, petržlenová vňať, pór, paprika červená, paprika zelená, cibuľa, morská soľ. | | Upozornenie:
Vynikajúca zmes na ochutenie jedál a polievok. | | Návod na prípravu: Určené na priamu konzumáciu. | | Zloženie: Mrkva, zeler, cesnak, kurkuma, ligurček, paštrnák, petržlen, petržlenová vňať, pór, paprika červená, paprika zelená, cibuľa, morská soľ. | | Upozornenie:
Teriyaki marináda má pôvod v japonskej kuchyni. Slovo teriyaki vzniklo zložením slov teri, ktoré odkazuje na lesk omáčky spôsobený obsahom cukru a yaki znamená v preklade grilovať. | | Zloženie: Voda, fermentovaná sója, fermentovaná pšenica, fruktózový sirup, jedlá soľ, ocot,
Tamari je sójová omáčka, ktorá vzniká ako vedľajší výrobok pri výrobe miso pasty. Oproti shoyu je tmavšia, hustejšia a chuťovo výraznejšia. Naplno zažiari pri príprave studených zálievok, omáčok a pikantných dipov. Tamari sa vyrába z prirodzene bezlepkových surovín
Tamari je sójová omáčka, ktorá vzniká ako vedľajší výrobok pri výrobe miso pasty. Oproti shoyu je tmavšia, hustejšia a chuťovo výraznejšia. Naplno zažiari pri príprave studených zálievok, omáčok a pikantných dipov. Tamari sa vyrába z prirodzene bezlepkových surovín
Sušená zelenina s morskou soľou sa používa ako ochucovadlo bez glutamanu na zlepšenie chuti hlavných jedál, polievok, rýb a tam, kde je vhodné používanie soli. Jedlám dodá lahodnú chuť. | | Obsahuje viac (nie však výrazne) nerastných látok a stopových prvkov. | | Zloženie:
Sušená zelenina s morskou soľou sa používa ako ochucovadlo bez glutamanu na zlepšenie chuti hlavných jedál, polievok, rýb a tam, kde je vhodné používanie soli. Jedlám dodá lahodnú chuť. | | Návod na prípravu: Podľa chuti pridáme do pripravovaného jedla. | | Zloženie: Morská
Sušená zelenina s morskou soľou sa používa ako ochucovadlo bez glutamanu na zlepšenie chuti hlavných jedál, polievok, rýb a tam, kde je vhodné používanie soli. Jedlám dodá lahodnú chuť. | | Návod na prípravu: Podľa chuti pridáme do pripravovaného jedla. | | Zloženie: Morská
Sušená zelenina s morskou soľou sa používa ako ochucovadlo bez glutamanu na zlepšenie chuti hlavných jedál, polievok, rýb a tam, kde je vhodné používanie soli. Jedlám dodá lahodnú chuť. | | Návod na prípravu: Podľa chuti pridáme do pripravovaného jedla. | | Zloženie: Morská
Sušená zelenina s morskou soľou sa používa ako ochucovadlo bez glutamanu na zlepšenie chuti hlavných jedál, polievok, rýb a tam, kde je vhodné používanie soli. Jedlám dodá lahodnú chuť. | | Návod na prípravu: Podľa chuti pridáme do pripravovaného jedla. | | Zloženie: Morská
Ochucovadlo bez glutamanu s kuchynskou soľou sa používa na zlepšenie chuti: hlavných jedál, polievok, rýb a tam, kde je vhodné používanie soli. Jedlám dodá lahodnú chuť. | | Zloženie: jódovaná jedlá soľ (70%, krajina pôvodu: Nemecká republika), sušená zelenina v rôznom
Datľový sirup je skrátka vynikajúci, veľmi obľúbený, deti ho milujú. Je veľmi výrazný a na ochutenie stačí malé množstvo. Datľový sirup je výborný len tak alebo s miskou krupicovej kaše. Je výborný len tak alebo s miskou krupicovej kaše. Ukrýva tajomstvo tej
| | Shoyu je tradičná sójová omáčka vyrábaná zo sójových bôbov, pšenice a fermentačného činidla. Má výraznú arómu a ľahko sladkastú chuť. V malom množstve prehĺbi a zvýrazní chuť akéhokoľvek pokrmu. Shoyu pochádza z Číny a má už 2 800 rokov. Postupne sa rozšírila
Shoyu je tradičná sójová omáčka vyrábaná zo sójových bôbov, pšenice a fermentačného činidla. Má výraznú arómu a ľahko sladkastú chuť. V malom množstve prehĺbi a zvýrazní chuť akéhokoľvek pokrmu. Shoyu pochádza z Číny a má už 2 800 rokov. Postupne sa rozšírila do
Toto tekuté polievkové ochucovadlo je vhodné aj pre ľudí, ktorí zo zdravotných dôvodov musia dodržiavať bezlepkovú diétu. Základ tvorí prirodzene fermentovaná sójová omáčka Tamari z celých sójových bôbov. Koreňová zelenina, najmä ligurček dodá celej zmesi podobnú chuť
Sladidlo panely je vysušená šťava z cukrovej trstiny, ktorá si zachováva všetky živiny, ktoré sa v cukrovej trstine nachádzajú. Spracováva sa tak, že sa najprv z rastlín šetrne vytlačí šťava, ktorá sa následne vysuší a po tej sa vzniknuté kryštáliky ľahko rozdrví. Na
Po každej extrakcii sa podiel cukru v melase znižuje a naopak je vyššia koncentrácia (pre organizmus dôležitých nutričných látok) najmä minerálnych prvkov. Po záverečnej, tretej extrakcii, má nižší obsah cukru a naopak najvyšší možný podiel uvedených prvkov. | Jedná sa o