Ochranná podložka pod stoličku #6817974

Ochranná podložka pod stoličku #6817974

Ochranná podložka pod stoličku #6817974

Ceny a dostupnosť sa môžu meniť aj niekoľko krát za deň. Skontrolujte si aktuálne údaje priamo v e-shopoch. Všetky dostupné farby a veľkosti nájdete priamo v e-shopoch.

Ochranná podložka pod stoličku - popis produktu

Ochranná podložka pod stoličku má všestranné využitie. Vyrobená je z kvalitného polykarbonátu. Zaoblené rohy na podložke eliminujú riziko poranenia. Jej používanie zvyšuje životnosť podlahy a udrží jej nedotknutý vzhľad čo možno najdlhšie. Podložku využijete pod kancelárske kreslá, stoličky, iný nábytok či ako podložku na cvičenie. Svoje uplatnenie nájde aj vo vstupných halách, výťahoch, pri automatoch, v domácnosti zas napríklad pod detskú jedálenskú stoličku, pod kvetináče alebo ako podložku pre domáce zvieratá. Je vhodná na drevo, laminát, mramor, korok, kameň aj betón. Ovšem nehodí sa na koberce. Farba:transparentná Materiál:polykarbonát Rozmery:šírka: 125 cmhĺbka: 100 cm Hmotnosť:1,2 kg,Ochranná podložka pod stoličku má všestranné využitie. Vyrobená je z kvalitného polykarbonátu. Zaoblené rohy na podložke eliminujú riziko poranenia. Jej používanie zvyšuje životnosť podlahy a udrží jej nedotknutý vzhľad čo možno najdlhšie. Podložku využijete pod kancelárske kreslá, stoličky, iný nábytok či ako podložku na cvičenie. Svoje uplatnenie nájde aj vo vstupných halách, výťahoch, pri automatoch, v domácnosti zas napríklad pod detskú jedálenskú stoličku, pod kvetináče alebo ako podložku pre domáce zvieratá. Je vhodná na drevo, laminát, mramor, korok, kameň aj betón. Ovšem nehodí sa na koberce. Farba:transparentná Materiál:polykarbonát Rozmery:šírka: 125 cmhĺbka: 100 cm Hmotnosť:1,2 kg

Produkt Ochranná podložka pod stoličku #6817974 patrí do skupiny produktov Kancelárske stoličky, patrí pod značku Halmar, nájdete ho v e-shope Dekorhome.sk.

Tento produkt sa nachádza v kategórii Kancelárske kreslá od značky Halmar v ponuke e-shopu Dekorhome.sk.

Ochranná podložka pod stoličku - parametre produktu

Ochranná podložka pod stoličku - história ceny a dostupnosti

Ochranná podložka pod stoličku - ďalšie zaujímavé produkty

Ochranná podložka pod stoličku - ako nakúpiť najvýhodnejšie?