Kancelárska stolička ARCTIC

Kancelárska stolička ARCTIC

Kancelárska stolička ARCTIC

Ceny a dostupnosť sa môžu meniť aj niekoľko krát za deň. Skontrolujte si aktuálne údaje priamo v e-shopoch. Všetky dostupné farby a veľkosti nájdete priamo v e-shopoch.

Kancelárska stolička ARCTIC - popis produktu

Moderná kancelárska stolička ARCTIC je čalúnená látkou v svetlosivej farbe.Stolička je výškovo nastaviteľná, vybavená hojdacím mechanizmom TILT.Pevné plastové podrúčky a plastový kríž s plastovými kolieskami.Farba:svetlosivá / siváMateriál:látka / plastRozmery:šírka: 62 cmhĺbka: 62 cmvýška: 102 - 110 cmvýška sedu: 42 - 50 cmNosnosť:100 kgHmotnosť:12 kgDodáva sa v demonte.,Moderná kancelárska stolička ARCTIC je čalúnená látkou v svetlosivej farbe.Stolička je výškovo nastaviteľná, vybavená hojdacím mechanizmom TILT.Pevné plastové podrúčky a plastový kríž s plastovými kolieskami.Farba:svetlosivá / siváMateriál:látka / plastRozmery:šírka: 62 cmhĺbka: 62 cmvýška: 102 - 110 cmvýška sedu: 42 - 50 cmNosnosť:100 kgHmotnosť:12 kgDodáva sa v demonte.

Produkt Kancelárska stolička ARCTIC je možné nájsť medzi produktmi v skupine Kancelárske stoličky, patrí pod značku Halmar, nájdete ho v e-shope Dekorhome.sk.

Tento produkt nájdete v skupine Kancelárske kreslá od značky Halmar v ponuke e-shopu Dekorhome.sk.

Kancelárska stolička ARCTIC - parametre produktu

Kancelárska stolička ARCTIC - história ceny a dostupnosti

Kancelárska stolička ARCTIC - ďalšie zaujímavé produkty

Kancelárska stolička ARCTIC - ako nakúpiť najvýhodnejšie?