Nutrilon 2 ALLERGY CARE SYNEO 1x45g

Nutrilon 2 ALLERGY CARE SYNEO 1x45g

Nutrilon 2 ALLERGY CARE SYNEO 1x45g

Ceny a dostupnosť sa môžu meniť aj niekoľko krát za deň. Skontrolujte si aktuálne údaje priamo v e-shopoch. Všetky dostupné farby a veľkosti nájdete priamo v e-shopoch.

Nutrilon 2 ALLERGY CARE SYNEO 1x45g - popis produktu

Potravina na osobitné lekárske účely v prášku, od ukončeného 6. mesiaca, pri alergii na bielkovinu kravského mlieka.

Prípravok je určený na výživu dojčiat starších ako 6 mesiacov, iba ako súčasť zmiešanej stravy.

Nemá sa používať ako náhrada materského mlieka počas prvých 6 mesiacov života. Dojčenie je najlepší spôsob výživy dojčiat. Rozhodnutie o začatí podávania príkrmov by sa malo prijímať iba na základe odporúčaní lekára v závislosti od individuálneho rastu a vývoja dojčaťa.

Balenie: 1x450g

Použitie:

1. Umyte si ruky a vysterilizujte všetko náčinie, ktoré budete používať. 2. Vodu určenú pre dojčatá prevarte a nechajte ju vychladnúť. Pre zachovanie priaznivých účinkov Bifidobacterium breve dodržujte pri príprave striktne teplotu prevarenej vody maximálne do 40 °C. 3. Vodu vlejte do vysterilizovanej fľaše. Nepoužívajte opakovane prevarenú vodu. 4. Do vody pridajte prášok pomocou priloženej odmerky v množstve ako je uvedené na obale. Prášok v odmerke nestláčajte. Príliš veľké odchýlky od odporúčaných dávok môžu mať škodlivé následky. 5. Overte teplotu mliečnej zmesi kvapnutím na vnútornú stranu zápästia a podávajte. Chuť je vzhľadom na obsah hydrolyzovanej bielkoviny mierne horkastá. Pripravená strava sa má spotrebovať do 2 hodín.

Upozornenie:

Nie je vhodný ako jediný zdroj výživy. Dohliadnite na hygienu prvých zúbkov, predovšetkým pred spaním. Výrobok je možné používať len pod dohľadom lekára. Nespotrebovanú stravu zlikvidujte. Nezohrievajte v mikrovlnnej rúre, môže dôjsť k obareniu dieťaťa. Nikdy nepridávajte do výživy viac odmeriek, ako je stanovené, ani čokoľvek iné. Pre zdravie dojčiat je dôležité dôsledne dodržiavať návod na prípravu aj uvedené odporúčania.

Nutrilon 2 ALLERGY CARE SYNEO 1x45g - parametre produktu

KategóriaPotraviny

Nutrilon 2 ALLERGY CARE SYNEO 1x45g - história ceny a dostupnosti

Nutrilon 2 ALLERGY CARE SYNEO 1x45g - ďalšie zaujímavé produkty

Nutrilon 2 ALLERGY CARE SYNEO 1x45g - ako nakúpiť najvýhodnejšie?