NUTRILON PROTEIN SUPPLEMENT 50G

NUTRILON PROTEIN SUPPLEMENT 50G

NUTRILON PROTEIN SUPPLEMENT 50G

Ceny a dostupnosť sa môžu meniť aj niekoľko krát za deň. Skontrolujte si aktuálne údaje priamo v e-shopoch. Všetky dostupné farby a veľkosti nájdete priamo v e-shopoch.

NUTRILON PROTEIN SUPPLEMENT 50G - popis produktu

Dietetická potravina na osobitné medicínske účely.

Určené pre diétny režim pre deti s extrémne nízkou pôrodnou hmotnosťou, ktorých potreba bielkovín nemôže byť pokrytá bežnou výživou alebo prípravkami určenými pre predčasne narodené deti pri pôrodnej hmotnosti menšej ako 1000g.

 

Dávkovanie NUTRILONU PROTEIN SUPPLEMENT 50G:
  • Pre predčasne narodené deti s pôrodnou hmotnosťou < 1000 g je podľa ESPGHAN 2010 odporúčaný príjem bielkovín 3,6 – 4,1 g/100 kcal (4,0 – 4,5 g/kg/deň).
  • Pre použitie s materským mliekom: pokiaľ je to možné, zmerajte obsah bielkovín v materskom mlieku* a pridajte prípravok pre obohatenie materského mlieka podľa návodu. Potom pridajte zodpovedajúce množstvo Nutrilon Protein Supplement, aby bolo dosiahnuté potrebné množstvo bielkovín 3,6 – 4,1 g/100 kcal. Odporúčame vykonať u dieťaťa meranie sérovej koncentrácie močoviny.
Upozornenie pri používaní NUTRILONU PROTEIN SUPPLEMENT 50G:

Výrobok je možné používať len pod dohľadom lekára. Je určený pre použitie výhradne v nemocniciach. Nie je vhodný ako jediný zdroj výživy.

Tento produkt nájdete v skupine Diétne potraviny, patrí pod značku eTabletka, v ponuke predajcu eTabletka.sk.

NUTRILON PROTEIN SUPPLEMENT 50G - parametre produktu

NUTRILON PROTEIN SUPPLEMENT 50G - história ceny a dostupnosti

NUTRILON PROTEIN SUPPLEMENT 50G - ďalšie zaujímavé produkty

NUTRILON PROTEIN SUPPLEMENT 50G - ako nakúpiť najvýhodnejšie?