RenaStart 400 g

RenaStart 400 g

RenaStart 400 g

Ceny a dostupnosť sa môžu meniť aj niekoľko krát za deň. Skontrolujte si aktuálne údaje priamo v e-shopoch. Všetky dostupné farby a veľkosti nájdete priamo v e-shopoch.

RenaStart 400 g - popis produktu

Potravina na osobitné lekárske účely.Určené na diétny režim pri ochorení obličiek u detí od narodenia do 10 rokov.Instantná vysokoenergetická potravina s nízkym obsahom bielkovín, draslíka, fosforu, vápnika, chloridov a vitamínu A, obsahujúca srvátkové bielkoviny, aminokyseliny, sacharidy, tuky, vitamíny, minerálne látky, stopové prvky, kyselinu arachidónovú (ARA) a dokozahexaénovú (DHA). Používa sa podľa pokynov lekára alebo dietológa.

Použitie: Dávkovanie určí lekár alebo dietológ v závislosti od veku, telesnej hmotnosti a klinického stavu pacienta.Používa sa s materským mliekom alebo počiatočnou dojčenskou výživou alebo pediatrickou enterálnou výživou alebo zmiešanou stravou. Zvyčajne sa pripravuje s vodou.

Viac na adcc.sk

Produkt RenaStart 400 g patrí do skupiny produktov Diétne potraviny, patrí pod značku eTabletka, v ponuke predajcu eTabletka.sk.

RenaStart 400 g - parametre produktu

RenaStart 400 g - história ceny a dostupnosti

RenaStart 400 g - ďalšie zaujímavé produkty

RenaStart 400 g - ako nakúpiť najvýhodnejšie?