Northern Salto stolová LED lampa, béžová

Northern Salto stolová LED lampa, béžová

Northern Salto stolová LED lampa, béžová

Ceny a dostupnosť sa môžu meniť aj niekoľko krát za deň. Skontrolujte si aktuálne údaje priamo v e-shopoch. Všetky dostupné farby a veľkosti nájdete priamo v e-shopoch.

Northern Salto stolová LED lampa, béžová - popis produktu

Stmievateľná a otočná LED stolová lampa Salto Salto je návrhom dizajnérskej spoločnosti Gridy z Osla, ktorej dizajnéri si pri navrhovaní lampy spomenuli na svoju mladosť a lásku ku korčuľovaniu a snowboardingu. Hoci je stolová lampa navrhnutá puristicky, vykazuje niektoré zvláštne detaily, konkrétne štíhle rameno, ktoré má akoby slučku ako kĺb a dá sa otáčať od základne, ako aj otáčať na hlave. Trojstupňový dotykový stmievač je tiež umiestnený v hlavici. Tým sa zabezpečí najlepšia možná flexibilita. Stolná lampa Salto je kvalitný výrobok od spoločnosti Northern. Spoločnosť so sídlom v Nórsku vyrába svietidlá, nábytok a doplnky v typickom škandinávskom štýle

Produkt Northern Salto stolová LED lampa, béžová je možné nájsť medzi produktmi v skupine LED osvetlenie, patrí značke Northern, nájdete ho v e-shope Svetla.sk.

Tento produkt nájdete v skupine LED lampy, patrí značke Northern, v ponuke predajcu Svetla.sk.

Produkt Northern Salto stolová LED lampa, béžová patrí do skupiny produktov Stolové lampy, patrí značke Northern, nájdete ho v e-shope Svetla.sk.

Northern Salto stolová LED lampa, béžová - parametre produktu

Northern Salto stolová LED lampa, béžová - história ceny a dostupnosti

Northern Salto stolová LED lampa, béžová - ďalšie zaujímavé produkty

Northern Salto stolová LED lampa, béžová - ako nakúpiť najvýhodnejšie?