Norddan Záhradná ratanová zostava Phyllida sivá

Norddan Záhradná ratanová zostava Phyllida sivá

Norddan Záhradná ratanová zostava Phyllida sivá

Najnižšia cena za posledných 45 dní: 819 €

Ceny a dostupnosť sa môžu meniť aj niekoľko krát za deň. Skontrolujte si aktuálne údaje priamo v e-shopoch. Všetky dostupné farby a veľkosti nájdete priamo v e-shopoch.

Norddan Záhradná ratanová zostava Phyllida sivá - popis produktu

Záhradná ratanová zostava Phyllida sivá - 2 x kreslo, 2 x taburetka, 1 x stôl Záhradná ratanová zostava Phyllida zaujme svojim univerzálnym nadčasovým dizajnom a poskytne vám ideálne miesto na opaľovanie či relaxovanie pri bazéne, na terase alebo v záhrade. Záhradný nábytok je odolný voči nepriaznivým poveternostným vplyvom a UV žiareniu. Vďaka modulárnemu dizajnu ju môžete umiestniť v ľubovoľnom usporiadaní podľa vašich potrieb. Stohovateľné prevedenie umožňuje jej ľahké skladovanie s nízkymi nárokmi na priestor. Súčasťou dodávky sú aj dekoratívne vankúše. Vaša záhrada získa súpravu, s ktorou sa budete cítiť ako na dovolenke. Nie každý z nás má doma možnosť zariadiť si krásnu veľkú záhradnú terasu, v ktorej by sme mohli usadiť veľa hostí.Trápi vás malá záhradná terasa? Prečitájte si viac v článku: Ako zariadiť malú letnú terasu? Rozmer - kreslo: 2x 95cm x 65cm x 73cm (š x h x v)Rozmer - taburetka: 2x 85cm x 32,5/42,5cm x 64cm (š x h x v)Rozmer - stôl: 72cm x 52,5cm x 41cm (š x h x v)Materiál: umelý ratan, sklo, oceľ, textil (100% polyester)Farba vankúša: čiernaFarba: sivá

Tento produkt nájdete v skupine Záhradné kreslá, vyrába ho značka Norddan, materiálové prevedenie je Plastové, nájdete ho v e-shope Estilofina.sk.

Produkt Norddan Záhradná ratanová zostava Phyllida sivá patrí do skupiny produktov Ratanové kreslá, patrí pod značku Norddan, materiálové zloženie Plastové, v ponuke predajcu Estilofina.sk.

Norddan Záhradná ratanová zostava Phyllida sivá - parametre produktu

Hmotnosť48 kg
Dĺžka158 cm
Šírka190 cm
Výška65 cm
MateriálPlastové
Farba
KategóriaPlášte, Kreslá, Záhradné kreslá, Ratanové kreslá
ZnačkaNorddan
MateriálPlastové
E-shopEstilofina.sk

Norddan Záhradná ratanová zostava Phyllida sivá - história ceny a dostupnosti

Norddan Záhradná ratanová zostava Phyllida sivá - ďalšie zaujímavé produkty

Norddan Záhradná ratanová zostava Phyllida sivá - ako nakúpiť najvýhodnejšie?